• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

NEVİŞET KAMEROĞLU MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

NEVİŞET KAMEROĞLU MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Çivril Nevişet Kameroğlu Ortaokulu tarafından mezuniyet töreni düzenlendi.
Okul bahçesinde düzenlenen törene, çok sayıda veli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını okul müdürü Emin Şengül yaptı. Konuşmasında 2015 – 2016 yılında Nevişet Kameroğlu Ortaokulu olarak 168 mezun verdiklerini belirterek “mazisi başarılar ile dolu okulumuzdan 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında 168 öğrencimizi mezun etmenin gururunu yaşıyoruz. Dört yıl boyunca öğrencilerimize sadece derslerin değil ahlaki değerlerinde önemli olduğunu öğretmeye çalıştık. Bundan sonra yolları açık, başarıları daim olsun” dedi.
Okul Müdürü Emin Şengül’ün konuşmasından sonra okulun yapımında emeği geçen Hayırsever iş adamı Kadir Kameroğlu’da kısa bir konuşma yaparak öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından mezun olan 8. sınıf öğrencileri okulun flaması ve Türk Bayrağını yemin ederek 7. sınıf öğrencilerine teslim ettiler.
Tören, mezun olan öğrencilerin renkli gösterileri ile devam ederken gece sonunda öğrencilere başarı belgeleri öğretmenleri ve protokol tarafından verildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası