• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

“HER ZAMAN ÇİFTÇİNİN YANINDA OLDUK”

“HER ZAMAN ÇİFTÇİNİN YANINDA OLDUK”

CHP’li Meclis Üyeleri Tekke ve Beyköy Mahallelerindeki çiftçilerle bir araya geldi.
Irgıllı – Sütlaç Sulama Birliği’nin Çivril Belediyesine devrolmasından sonra Beyköy ve Tekke Mahallesindeki çiftçilerle bir araya gelen CHP’li Meclis Üyeleri çiftçilerin sorunlarını dinlediler.



Tunay Yazıcı, Nuran Şafak ve Muzaffer Palaz’dan oluşan üç kişilik ekip mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sulama konusunda çiftçilerin yaşadıkları sıkıntıları dinlediler. Beyköy ve Tekke Mahallesinde çiftçiler sulama ücretleri konusunda CHP’li Meclis Üyelerine fiyatların düşürülmesini istediklerini ifade ettiler. CHP’li Meclis Üyeleri’de sulama ücreti konusunun 7 Haziran Salı günü yapılacak meclis toplantısında gündeme getirme sözü verdiler.
Çalışmaları hakkında bilgi veren CHP’li Meclis Üyesi Tunay Yazıcı CHP olarak her zaman üreteci ve çiftçinin yanında olduklarını belirterek “Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman çiftçimizin ve üreticimizin yanında olduk. Irgıllı Sütlaç Sulama Birliği Çivril Belediyesi’ne devrolduğu zaman eski birlikten belediyeye geçecek borçlar dolayısıyla duyduğumuz endişeleri dile getirdik. Bizim dile getirdiğimiz endişeler farklı yorumlandı. İşte bugün buradayız ve her zaman yanınızda olacağız. Sizin sorunlarınızı en doğru ve hızlı şekilde çözmek için her zaman yanınızda olacağız” dedi.
Tekke ve Beyköy Mahallesinde çiftçilerin sulama ücretleri konusunda dertli olduklarını belirten Tunay Yazıcı “hem Beyköy hemde Tekke Mahallemizdeki üreticilerimiz sulama ücretlerinin saat bazında değil dekar başına belirlenmesini istiyor. Bu konuyu 7 Haziran Salı günü yapılacak meclis toplantısında gündeme getireceğiz. Ayrıca Tekke Mahallesindeki çiftçilerimiz cazibeli suyla sulama yapmak istiyor aynı şekilde bu konuyu da meclise getirip mantıklı çözümü bulacağız” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası