• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

MİNİKLERDEN BAŞKAN GÜVEN’E MEKTUP VAR

MİNİKLERDEN BAŞKAN GÜVEN’E MEKTUP VAR

İlkokul öğrencileri Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’i makamında ziyaret etti.
İsmail Özcan İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Sultan Yılmaz, Kübra Ünal ve Aybüke Yükseltürk Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’i makamında ziyarete ederek yazdıkları mektubu verdiler.
Çocuklar mektuplarında “sevgili belediye başkanım, bugüne kadar bizler için çok güzel şeyler yaptınız. Özellikle kurduğunuz çöpmatik ile çevreye duyarlı olmamızı sağladınız. Biliyoruz işiniz zor ama Çivril’i daha yaşanabilir ve daha yararlı bir yer yapacağınıza eminiz” ifadelerine yer verdiler.
Kendisine yazılan mektubu okuyan Başkan Güven hem ziyaretleri, hem de yazdıkları mektup için minik öğrencilere teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Biliyoruz ki onlara yatırım yapmak, geleceğimize yatırım yapmaktır. Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sunmak bizim için en büyük mutluluk sebebi. Çivril Belediyesi olarak çocuklarımıza yönelik başlattığımız çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Minik öğrencilerimize ziyaretleri ve yazdıkları mektuplar nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. Öğrencilerin mektupta yazdıkları talep ve isteklerin yerine getirilmesi için talimat veren Başkan Gürcan Güven daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası