• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

BEDİRHAN GÖKÇE ŞİİRLERİ İLE DUYGULANDIRDI

BEDİRHAN GÖKÇE ŞİİRLERİ İLE DUYGULANDIRDI

Çivril Belediyesi Öğrenme Şenlikleri çerçevesinde Şair Bedirhan Gökçe'nin katılımı ile "Şiir Dinletisi" düzenledi.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen şiir dinletisine Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, belediye başkan yardımcıları belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Bedirhan Gökçe hayranı katıldı.
Çivril’e ilk defa geldiğini belirten Şair Bedirhan Gökçe, kendisini Çivril’e davet eden Çivril Belediyesi'ne ve Başkan Gürcan Güven’e teşekkür etti. Meydanı dolduran Bedirhan Gökçe hayranları Gökçe'nin şiirleriyle duygusal anlar yaşadı.
Zaman zaman Anadolu İnsanının özelliklerini örnek hikâyeler ile anlatan Gökçe, büyük alkış topladı. Türk İnsanının karakteristik özelliklerinin hiçbir ülke insanında olmadığını kaydeden Gökçe, "ülkemizin kendisi zengin. Hayatın içinde ne varsa şiirlerde de o var. Başka ülkede amcasına kızıp kilise yaptıran göremezsiniz ama bizde amcasına kızıp cami yaptıran kişiler var. Bu özellik de Türklere has kültürdür."dedi. Klarnet ve davulun da eşliğinde gecede şiir severler keyifli bir akşam yaşadı.
Sevilen şiirlerini seslendiren Bedirhan Gökçe, son olarak "sol yanım" adlı şiirini okudu. Anne ve babanın hayatımızdaki değerini anlatan Gökçe, "Bir gün o kapıyı çaldığında karşında annen olmayabilir. O telefonu aradığında annen veya baban artık o telefonu açmayabilir. Bu yüzden anne ve babanızın kıymetini çok iyi bilin. Anne ve babasını üzenin, karşı gelenin cezası öbür dünyaya bile kalmadan bu dünyada ödenir" dedi.
Çivrilli hayranlarına keyifli bir akşam yaşatan Bedirhan Gökçe, gece sonunda izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası