• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ZOLAN IŞIKLI GÖLÜNDE SANDAL TURU YAPTI

ZOLAN IŞIKLI GÖLÜNDE SANDAL TURU YAPTI

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde gerçekleştirdiği meclis toplantılarının ikincisi Çivril’de yapıldı.
Geçen ay Sarayköy’de yapılan toplantının ardından Mayıs ayı toplantısı için Çivril’e gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, meclis üyeleri ve daire başkanları toplantı öncesi Beydilli’de sandal turu yaptılar.
Keyifli ve renkli görüntülerin ortaya çıktığı göl gezisi sonrası açıklama yapan Osman Zolan turizm açısından bakir kalmış Çivril’i turizme kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.
Meclis toplantısı için 19 ilçe başkanı ve büyükşehir meclis üyeleri ile birlikte Çivril’e gelen Osman Zolan toplantı öncesi Gümüşsü ve Beydilli’de büyükşehir belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceledi. Gümüşsu Mahallesinde semt pazarını gezen Zolan ve Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Daha sonra kahvehanede bir süre dinlenen Osman Zolan Gümüşsu meyve halini ve asfalt çalışmasını tamamladıklarını belirterek Gümüşsu Şelalesi içinde kamulaştırma çalışmalarının son noktaya geldiğini ifade etti.
ÇİVRİL’İ TURİZME KAZANDIRACAĞIZ
Gümüşsu Mahallesinden sonra Beydilli’ye geçen Osman Zolan ve beraberindekiler sandalla Işıklı Gölünü gezdiler. Yaklaşık yarım saat süren sandal turundan sonra basın mensuplarına bilgi veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Çivril’in bakir bir bölge olduğunu belirterek “Çivril, Akdağ Tabiat Parkı, Işıklı Gölü,Gümüşsu Şelalesi ve Tokalı kanyonu ile çok önemli bir bölge. Bu değerler turizme kazandırılmalı. Çivril’e yeni bir çehre kazandıracak düzenleme çalışmalarına başladık. Kısa sürede sonuçlarını görmeye başlayacağız” dedi.
TANITIM EKSİĞİMİZ VAR
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’de Çivril’in tarım ve turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek “tanıtım konusunda eksiklerimiz var en kısa sürede bu eksiği giderip Çivril’i herkesin bildiği, tanıdığı bir ilçe haline getireceğiz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası