• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

HERKESİN BİR GÜN KANA İHTİYACI OLABİLİR

HERKESİN BİR GÜN KANA İHTİYACI OLABİLİR

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, personeli ile birlikte Kızılay’a kan bağışında bulundu.
Kızılay Derneği Çivril Şubesi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven belediye personeli ile katılarak bir ünite kan bağışında bulundu.
Kızılay Kan Bağış Merkezi Ekiplerinin Çivril Cumhuriyet Meydanında yaptığı kan bağışı kampanyasına Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, başkan yardımcıları Alper Bağçeli, Gürol Mutlu ve Salim Altuntaşoğlu ile belediye personeli de destek verdi. Kan vermenin önemine değinen Başkan Güven, "Kan vermenin önemini iyi anlamalı ve 3 aylık periyotlarla kan bağışında bulunulmalı. Herkesin bir gün kana ihtiyacı olabilir, verdiğimiz kan bir değil belki onlarca insanın hayatını kurtarabilir " dedi.
Çivrilli Vatandaşların kan verme konusunda son derece duyarlı olacaklarından emin olduğunu da ifade eden Başkan Güven, kan bağışını insani bir görev olarak görmek gerekir. Bazen bir ünite kan, bir hayat demektir. Ayrıca vücudumuzun kendisini yenilemesi için kan vermek sağlığımız için de gereklidir. Kızılay’ın belli aralıklarla ilçemizde yaptığı çalışmaya tüm vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum" dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası