• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

1 MAYIS “EMEK ve DAYANIŞMA GÜNÜ” KUTLU OLSUN

1 MAYIS “EMEK ve DAYANIŞMA GÜNÜ” KUTLU OLSUN

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, ilk kez 1923 yılında ülkemizde kutlanan 1 Mayıs’ın, Demokrasi, özgürlük ve emekçilerin kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir gün olmasını diledi.
CHP Milletvekili Melike Basmacı, yayınladığı kutlama mesajında şunları söyledi:
“1 Mayıs barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günüdür. 1 Mayıs işçinin emekçinin bayramı devrimin şanlı yolunda ilerleyen halkların bayramı.
1 Mayıs’ın, anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma ortamında kutlanmasını, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum.
Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünyayı göreceğimiz günlerin geleceği umuduyla, tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarım.
Pek çok ülkede, işçi hareketinin sosyal ve ekonomik kazanımlarını bayram olarak kutladığı bu anlamlı günün, ülkemizde de resmi tatil ilan edilmesi, toplumsal barışa hüviyet kazandırmak adına sevindirici bir gelişmedir.
Emekçilerin, demokratik hak ve özgürlükleri için canları pahasına verdikleri mücadelenin simgesi olan 1 Mayıs’ı içtenlikle kutlarken; bu yıl da isteklerini, sıkıntılarını alanlarda kararlı biçimde, barış, sevgi, dostluk içinde dile getirebilmelerini, bayramın özüne uygun biçimde kutlanmasını diliyor, tüm emekçilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası