• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

RESİMLERLE ÖĞRENİYORLAR

RESİMLERLE ÖĞRENİYORLAR

Çivril Belediyesi Okul Hamiliği projesi kapsamında Kameroğlu kardeşler Cumhuriyet İlkokulunda boyama çalışması başlattı.
Pamukkale Üniversitesi resim bölümü öğrencilerinin yaptığı çalışmada okul duvarları ve koridorları ile sınıflar ve kantin eğitici ve öğretici karikatür ve resimlerle süslendi. Çalışma hakkında bilgi veren okul Aile Birliği Başkanı Emine Kocabaş“Marka yolunda bir projemizi daha gerçekleştirdik. Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu ve Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile topluma hizmet kapsamında satranççılar isimli projemizi gerçekleştirdik. Okulumuzu eğitici, öğretici aynı zamanda eğlendirici resimlerle süsledik. Süslerken eğitici bilgiler verdik. Pamukkale Üniversitesi Resim bölümünden 10 öğrenci ile gerçekleştirdiğimiz projemize tüm imkânları ile destek olan Çivril Belediye Başkanı Sayın Dr. Gürcan Güven e teşekkür ediyoruz. Her şey öğrencilerimiz için” dedi.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’de ilçe genelindeki tüm okullara desteklerinin devam edeceğini belirterek “ilçemizde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde elimden gelen bakım -onarım ve destekleri yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
370 öğrencinin eğitim gördüğü Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulunda Pamukkale Üniversitesi resim bölümü 10 öğrenci üç gün süren çalışma ile okulun duvarlarını çizgi film karakterleri ve öğretici bilgiler ile süslediler.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası