• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

TOKÇALILAR KUTLU DOĞUM HAFTASINI KATMERLE KUTLADI

TOKÇALILAR KUTLU DOĞUM HAFTASINI KATMERLE KUTLADI

Çivril’in mahallelerinde ‘Kutlu Doğum Yemekleri’ ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası Tokça Mahallesi sakinleri tarafından imece usulü katmer ve bükme yapıp dağıtılarak kutlandı.
Cami dernekleri ve sivil toplum örgütleri ve okullar tarafından değişik faaliyetler ile kutlanan Peygamber Efendimizin (SAV) doğumumun yıl dönümü Tokça Mahallesi Sakinleri tarafından imece usulü yapılan bükme ve katmer şenliği ile kutlandı. Mahallenin Eski Cami avlusunda yapılan etkinlikte mahallenin kadınları hep birlikte hazırladıkları bükme ve katmerleri etkinliğe katılan davetlilere ikram ettiler.
Cuma namazı sonrası yapılan etkinlik ile ilgili olarak bilgi veren mahalle muhtarı Emin Öztürk “Kutlu doğum haftamızı biz de her yıl diğer mahalleler gibi kutlu doğum aşı yaparak kutluyorduk. Bu yıl farklı bir etkinlik yaparak malzemelerini ve yapımını mahalle sakinlerimizin ortak karşıladığı bükme katmer şenliği yaptık. İmece usulü yaptığımız bükme ve katmerleri davetimize icabet eden dostlarımıza ikram ettik. Allah bu hayra katkı sağlayan herkesin hayrını kabul etsin” dedi.

192 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası