• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

VEKİLİN MEKTUPLARI DOĞURDU

VEKİLİN MEKTUPLARI DOĞURDU

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, seçmenlerine Meclis postanesinden 29 bin adet mektup gönderdi.
Basmacı’nın mektupların sadece üçte biri sahiplerine ulaştı. Basmacı’nın babasına gönderdiği mektup da kayboldu. Ancak Basmacı’nın başına çok ilginç bir olay daha geldi. Bazı ilçelere gönderdiği mektupların sayısı arttı. Çivril ilçesine gönderdiği mektuplar Ankara’dan Denizli’ye gidene kadar çoğaldı. Basmacı, Çivril’deki seçmenlere 1005 adet mektup gönderdi. Bu mektuplar Çivril postanesine 161 adet fazlasıyla 1166 adet olarak gitti. Basmacı “Benim mektuplar nasıl doğurdu?’’ diye sordu.
Basmacı, Meclis postanesinden seçmenlerine yolladığı mektupların alıcılara ulaşmadığını açıkladı. Basmacı, Denizli’ye yaptığı ziyaretlerde ve 6 bin 400 kişiyi tek tek arayarak mektupların ulaşıp ulaşmadığını kontrol ettiğini belirterek, Denizli merkez ilçede 3 bin 240 kişiye mektup gönderdiğini ancak bunların bin 632’sinin adreslere ulaştığını anlattı.
MEKTUPLAR
YOLDA ARTTI
Basmacı bazı ilçelere gönderdiği mektupların da yolda arttığını belirterek “Çal ilçesine 531 tane mektup gönderdim. Denizli postanesine gidene kadar 541 olmuş. PTT yolda benim için ilave mektup yazmış. Baklan ilçesine 118 tane göndermişim, oraya gidene kadar 132 adet olmuş. Çivril’e bin 105 göndermişim, gidene kadar bin 166 olmuş. Merkez ilçelere 7 bin 813 tane göndermişim, 8 bin 478 olarak postaneye giriş yapmış. Ben teşekkür ederim mektuplarımı artırdığınız için ama sahiplerine ulaştırırsanız daha çok sevinirdim” dedi.

KENDİ EVİME
ULAŞMADI
Basmacı PTT yetkililerinin kendisine gerekçe olarak adres eksikliği veya yanlışlığını ileri sürdüklerini de açıkladı ve “Gitmeyen mektupların biri benim evim, bir tanesi babamın işyeri. Tüm faturaların, kredi kartlarının direkt gelebildiği adresler. Mektuplar gitmedi anladık ama nasıl doğurdu onu anlayamadım” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası