• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

Çivril Belediyesi Nisan Ayı meclis toplantısı ikinci oturumu gerçekleşti.
Çivril Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Başkan Dr. Gürcan Güven yönetiminde gerçekleştirildi. Nisan Ayı meclis toplantısında 15 madde görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddeleri arasında yer alan Başkan Güven’in 1 yıllık faaliyet raporu da oy çokluğuyla kabul edildi.
Belediye Başkanı Gürcan Güven’in 1 yıllık faaliyet raporunu oylaması için Meclis Başkanlığını Meclis 1. Başkan Vekili Gürol Mutlu’ya bıraktı. Mutlu yönetiminde oylanan 2015 Mali Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Ardından Başkan Güven kürsüye gelerek faaliyet raporu hakkında kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Başkan Güven konuşmasında “2 yıl önce göreve geldiğimizde bölgemizi sanatta, kültürde ve eğitimde merkez haline getirmek için gayret içerisinde olacağız dedik. Şükür Allah’a o günden bu güne kadar bölge sakinlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için gayret ediyorum. Çivril Denizli’nin yeni yüzü olacak diye yola çıkmıştık. Bu doğrultuda çaba sarf edip, önemli projelere imza attık. Bu çerçevede 2016 yılında faaliyete geçireceğimiz projeleri görecek ve Çivril’in çehresindeki güzel değişime şahitlik edeceksiniz” diyerek tamamladı.
CHP grubu adına söz alan Tunay Yazıcı faaliyet raporuna grup olarak hayır oyu vereceklerini belirterek “geçen yıl faaliyet raporuna başkanımızın çalışma şevkini kırmamak için evet demiştik. Ama bazı yerel gazeteler bizi başkana yıldızlı karne vermekle itham etmişlerdi onun için bu yıl faaliyet raporuna hayır diyeceğiz” dedi.
MHP grubu adına söz alan İsmail Çorbacığlu’da MHP olarak hiçbir çalışma komisyonunda olmamalarının demokrasi adına kayıp olduğunu belirterek “MHP olarak sayısal çoğunluğumuz olmadığı için komisyonlarda yer alamıyoruz. Çalışmalardan ve komisyonların raporlarından meclisten üç gün önce haberimiz oluyor. Belediyenin çalışmalarına komisyonlarda destek veremesek te mecliste söz hakkımızı kullanarak katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda mecliste bizleri dinleyen ve görüşlerimize değer veren Başkan Gürcan Güven’e teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından yapılan oylama da 2015 yılı faaliyet raporu CHP’nin 8 ret oyuna karşılık AK Parti ve MHP’nin 17 evet oyu ile kabul edildi. Görüşmelerin ardından toplantı sona erdi.

302 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası