• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

BELEDİYE OLARAK AİLELERİN YANINDA OLACAĞIZ

BELEDİYE OLARAK AİLELERİN YANINDA OLACAĞIZ

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe Çivril Devlet Hastanesi inşaatında meydana gelen kaza sonrası incelemelerde bulunmak üzere Çivril’e geldi.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven tarafından karşılanan ve ağırlanan Vali Kocatepe belediye başkanından kaza ve son gelişmeler hakkında bilgi aldı. Belediye başkanının makamında emniyet müdürü ve yetkililer ile görüşen Vali Kocatepe daha sonra kazanın meydana geldiği inşaatta incelemelerde bulundu.
BELEDİYE OLARAK AİLELERİN YANINDA OLACAĞIZ
Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ile birlikte kaza yerinde incelemelerde bulunan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Çivril Belediyesi olarak kazada hayatını kaybeden ailelerin yanında olacağız dedi. Başkan Güven “bugün yaşadığımız kaza iki ailemizi babasız bıraktı. Çivril Belediyesi Sevgi Eli olarak Aslan ve Sarıkaya ailelerinin yanında olacağız” dedi. Sevgi Eli Biriminin gerekli çalışmaları yaparak Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile birlikte ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacağını belirten Güven “hem vakıf hem Sevgi Eli Birimimiz gereken çalışmayı yapacaktır” dedi.

528 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası