• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Çivril Belediyesi "Yeşil ve Yaşanabilir Bir Çivril" projesi kapsamında Pamukkale Üniversitesi Atasay Kamer MYO öğrencileri ile beraber ağaç dikimi gerçekleştirdi.
Çivril Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu Organik Tarım Bölümü Öğrencileri ile Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ve Çivril Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün başlattığı proje kapsamında üniversite öğrencileri Bayraktepe Mesireliğinde ağaç dikimi yaptı.
Yaklaşık 100 üniversite öğrencisinin katıldığı ağaç dikim programında konuşan Çivril Belediye başkanı DR. Gürcan Güven “Daha yeşil bir Çivril için binlerce fidanı toprakla buluşturuyoruz. Baharın gelmesiyle birlikte Çivril’de birçok alanda ağaç dikim çalışması yapıyoruz. Ayrıca çeşitli kurumlardan gelen talepler doğrultusunda da yer göstererek ağaç dikimlerini gerçekleştiriyoruz. Güzel bir günde güzel bir amaç için bir aradayız. Ağaç dikmenin dinimizdeki yerini ve önemini bilmeyen yoktur. Bizler bu manada aynı zamanda bir dini vecibeyi de yerine getiriyoruz. Bugün Bayraktepe Mesire Alanımızda 150 çam ve 50 adet ıhlamur ve sedir fidanını toprakla buluşturduk. ” dedi.
Çivril Belediyesi Park ve Bahçeler Sorumlusu İbrahim Ceylan, ağaç dikim projelerinin devam edeceğini vurgulayarak, "geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ile birlikte Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven'in talimatları doğrultusundaki çalışmalarımıza üniversite öğrencilerimizle devam ediyoruz” dedi.
Önce ağaç diktiler sonra piknik yaptılar
Bayraktepe Mesireliği’nde 200 fidanı toprakla buluşturan üniversiteli gençler daha sonra piknik yaptı. Belediye başkanı DR. Gürcan Güven ile sohbet eden gençler daha sonra birlikte şarkı söyleyerek eğlendiler.
Düzenlenen ağaç dikim programına Belediye Başkan Yar-dımcısı Gürol Mutlu, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Özkan Avcı, ile CHP Belediye Meclis Üyeleri Türkan Keyik ve Nuran Şafak’ta katıldı.

419 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası