• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

ÇİVRİL BELEDİYESİ KANSERE SAVAŞ AÇTI

ÇİVRİL BELEDİYESİ KANSERE SAVAŞ AÇTI

Çivril Belediyesi, Kanserle Savaş Haftası nedeniyle erken teşhis ve müdahalenin önemine dikkat çekmek için ilçe merkezinde bulunan bilboardları uyarıcı afişlerle donatırken Çarşamba günü ilçe merkezinde stant açarak broşürler ile kanser ve erken teşhis ile ilgili bilgilendirme yapacak.
Aynı gün akşam da Vali Recep Yazıcıoğlu konferans salonunda bayanlara yönelik Çivril Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Doktor Melek Çiçek tarafından seminer verilecek.
Erken teşhis hayat kurtarır
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “01-07 Nisan Kanserle Mücadele Haftası nedeniyle Çivril Belediyesi olarak, vatandaşlarımızı bilinçlendirme adına hafta içinde bazı etkinlikler düzenledik. Belediye olarak kanser ile mücadelemiz Aralık Ayında Toplum Sağlığı Merkezi ile başlattığımız erken tanı ve teşhis projesi oldu. Bugüne kadar Denizli KETEM’e 1020 bayanı kontrol için gönderdik. Kanserle Savaş Haftası nedeniyle arkadaşlarımızı KETEM’de muayene ettirerek bir farkındalık oluşturmak ve kansere dikkat çekmek istedik. Belediye olarak bu tür etkinliklerle Çivril’de Kanser Erken Teşhis ve Tarama faaliyetlerini duyurmak ve dikkatleri buruya çekmek istiyoruz. Çivril Belediyesi olarak bütün imkânlarımızla birlikte sosyal projelerde, hastalarımızın, engellilerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim dedi.
Bütün Bayanlar Davetli
Kanserde erken teşhise vurgu yapan Başkan Güven, “belediye olarak kanser ile mücadele adına birçok çalışma yapıyoruz. Bu bağlamda 1 – 7 Nisan’da kutlanan kanserle mücadele haftasında Çarşamba günü ilçe merkezinde stant açarak ücretsiz broşür dağıtacağız. KETEM’e gitmek isteyen bayanlarımıza ücretsiz ulaşım sağlıyoruz. Yine bu hafta içinde ilçe merkezindeki billboardlara kanser ve erken teşhis ile ilgili bilgilendirici afişler astık. Çarşamba günü akşam saat 20.30’da Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde bayanlara yönelik seminer düzenleyeceğiz” dedi.

499 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası