• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

BAŞKAN GÜVEN AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİ

BAŞKAN GÜVEN AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİ

Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven, Yassıhöyük Mahallesi’nde yaşayan 79 yaşındaki Hasan Hüseyin Koyuncu’ya akülü sandalye hediye etti.
4 yıl önce yüksek tansiyona bağlı ağır bir havale geçiren ve vücudunun sağ tarafı felç olan Hasan Hüseyin Koyuncu, o günden beri evinden çıkamamıştı. Babasının sorununa çare bulunması için Belediye Başkanı Gürcan Güven’in kapısını çalan Firdevs Can’ın talebi karşılığını buldu.
Her hafta Perşembe gün düzenlenen halk gününe katılarak babası Hasan Hüseyin Koyuncu’nun durumunu Başkan Gürcan Güven’e ileten Firdevs Can, Başkan Gürcan Güven'den babası için akülü sandalye istedi. Hasan Hüseyin Koyuncu’nun durumu hakkında bilgi alan Başkan Gürcan Güven Sevgi Eli Birimini görevlendirerek akülü sandalye temin edilmesini istedi.
Çivril Belediyesi Sevgi Eli Birimi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü ile irtibata geçerek bir akülü tekerlekli sandalye getirtti. Hasan Hüseyin Koyuncu’yu Yassıhöyük Mahallesindeki evinde ziyaret eden Sevgi Eli Birimi Sorumlusu Gonca Dikeç Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen akülü sandalyeyi aileye verdi.
Sandalyeyi aldıktan sonra duygulanan ve Belediye Başkanı Gürcan Güven’e minnet duygularını ifade eden Hasan Hüseyin Koyuncu; "Cümlelerimi nasıl kuracağımı bilemiyorum. Tam 4 yıldır sokağa bile çıkamadım. Allah'a şükür bugünleri görüm. Kızım başkanın yanına giderek benim durumu anlatmış. Başkanım konuyla hemen ilgilendi ve bana akülü sandalye gönderdi. Allah ondan razı olsun. Benim bu cılız sesime kulak veren sayın başkan bu ihtiyacımızı gidererek bizi dünyanın en mutlu insanı yaptı. Ona teşekkür etmek için kelime bulamıyorum. Allah hepinizden razı olsun." Dedi.

504 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası