• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

ATIL OKUL BİNASI YENİDEN EĞİTİME KAZANDIRILDI

ATIL OKUL BİNASI YENİDEN EĞİTİME KAZANDIRILDI

Kıralan Mahallesinde atıl vaziyette bulunan okul binası tadilat yapılarak eğitim öğretime hazır hale getirildi.
Çivril’in Kıralan Mahallesinde 5 yıldır atıl vaziyette duran ilkokul binası AK Parti Denizli Milletvekili önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’in girişimleri ile yeniden eğitime kazandırıldı.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep’in mahalle ziyaretleri esnasında gördükleri ve atıl durumda olan Lütfiye Altaş İlkokulu ile ilgili olarak başlattıkları girişimler meyvesini verdi. Nihat Zeybekçi ve Mehmet Yüksel tarafından 800 BİN TL. ödenek çıkartılan okul modern laboratuarları ve sınıfları ile yeniden eğitime kazandırıldı. Okulun tamamlanması ile okulu ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep Çivril’in eğitim birimlerine yeni ve modern bir bina kazandırdıkları için Ak Parti Milletvekilleri Nihat Zeybekçi ve Mehmet Yüksel’e teşekkür ederek “okullaşma oranında Denizli’de önemli bir yere sahip ilçemizde atıl vaziyette duran bir okul binasının 800 BİN TL. ödenek ayrılarak yeniden yapılması ve eğitime hazır hale getirilmesinde büyük emekler sarf eden ve bizi her zaman gayretlendiren vekilimiz Mehmet Yüksel ve Eski Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi’ye çok teşekkür ederiz” dediler.
Okulu ziyaret eden Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven okulun sınıf ve laboratuvarının son teknoloji ile yapıldığına dikkat çekerek “okulumuz beş yıldır atıl vaziyette duruyordu. Kıralan Mahalle ziyaretimiz sırasında okulu yeniden yapmak için karar aldık ve girişimlerimizi başlattık. Eski Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ve Milletvekilimiz Mehmet Yüksel ile birlikte yaptığımız görüşmelerde okulumuz için 800 BİN TL. ödenek çıkarttık. Yaklaşık 6 ayda okulumuz tüm eksikleri giderilerek içinde asansörü ve modern laboratuvarları ile eğitime hazır hale geldi. Bu çalışmada bize her zaman destek veren vekillerimiz Nihat Zeybekçi ve Mehmet Yüksel başta olmak üzere hayırsever vatandaşlarımız ve Kıralan Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ederim” dedi. Kıralan Mahallesinde tadilatı tamamlanan Lütfiye Altaş İlkokulu 10 sınıf, 2 laboratuar, oyun odaları, sosyal alanlar ile bölgenin en donanımlı okulu olma özelliğine sahip.

543 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası