• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

ANNE BABA NOTUNUZ KAÇ

ANNE BABA NOTUNUZ KAÇ

Çivril Belediyesi ve Memur –Sen Denizli İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Başarıda Motivasyon” konulu ‘Anne Baba Notunuz Kaç’ semineri düzenlendi.
Eğitimci Yazar Prof.Dr. Halit Ertuğrul’un konuşmacı olarak katıldığı seminer Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşti. Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gül, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Memur –Sen Denizli İl Başkanı Osman Tavşan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven eğitimde anne ve babanın önemine dikkat çekerek “başarılı çocuklar yetiştirmenin en sağlam ve doğru yolu bilinçli anne baba yetiştirmekten geçiyor” dedi.
Üç seans halinde yapılan seminerin ilk iki bölümünde öğrenciler ile bir araya gelen Prof.Dr. Halit Ertuğrul, öğrencilere başarıya götüren yöntemler ile başarı formülleri konusunda konferans verdi. Seminerin velilere yönelik olan kısmında ise Prof.Dr. Halit Ertuğrul, velilere çocukların başarısı için ‘Anne ve Babanın Rolü’ konusunda eğitim verdi. Duygulu anların yaşandığı konferans yaklaşık iki saat sürerken Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Halit Ertuğrul’a program sonunda teşekkür ederek çiçek ve Işıklı Gölü tablosu hediye etti.Prof. Dr. Halit Ertuğrul seminer sonrası kitaplarını imzalayarak sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

565 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası