• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

ŞAMPİYON MİLLİ EĞİTİM OLDU

ŞAMPİYON MİLLİ EĞİTİM OLDU

Çivril Belediyesinin kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasında düzenlediği Futbol Turnuvası sona erdi.
Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen futbol Turnuvası’nda 15 takım galip gelmek için mücadele etti. Düzenlenen turnuvada Esnaflar ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında çekişmeli geçen final maçının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü birinci olurken, esnaflardan oluşan Esnafspor ikinci, Anadolu Etap Penkon Spor üçüncü oldu.
Turnuva sonunda ikinci olan takımın kupa ve madalyalarını Belediye Başkan Yardımcısı Gürol Mutlu, üçüncü takımın kupasını ve madalyalarını Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Özkan Avcı verdi. Şampiyon olan takımın kupasını ve madalyalarını ise Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven verirken Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep üç takımada eşofman takımı hediye etti.
Turnuvaya katılan ve birincilik için mücadele eden bütün takımlara teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven; “Çivril Belediyesi olarak ilkini düzenlediğimiz futbol turnuvasının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Turnuva süresince ilk maçı ve son maçı izleme imkânı bulduk, gördüğümüz kadarıyla centilmence mücadele oldu. Bu centilmenliklerinden dolayı final maçı oynayan Milli Eğitim Müdürlüğünü ve yine aynı şekilde Esnaf sporu kutluyorum. Turnuvaya katılan 15 takımımızın hepsini tebrik ediyor ve kutluyorum. Önemli olan böyle bir etkinlikle spora olan sevginin, spora olan merakın artırılmış olması. Belediyemizin, Çivrilli hemşehrilerimiz, kamu, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile birlikte bu günlere taşıdığı sosyal bir etkinlik olması bakımından önemsenmesi ve ayrıca gençlerimizin, çocuklarımızın, bu ve buna benzer turnuvalara, spor etkinliklerine ilgilerinin artırılmış olmasına özellikle bu turnuvaların katkı vermiş olmasından dolayı etkinliklerin önemsenmesi gerektiğini düşünüyorum. Turnuvaya katılımlarınızdan ve centilmence mücadele etmenizden dolayı hepinize teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi.
“Spora verdiğimiz önemi artırarak devam ettiriyoruz”
Çivril Belediyesi olarak spora her zaman destek verdiklerini belirten başkan Güven “Spora her geçen gün verdiğimiz önemi artırarak devam ettiriyoruz. Turnuvalarımıza bu kadar ilginin çok olmasından dolayı bu ilgiye de karşılık vermek durumundayız. Bundan sonra da bu karşılığı fazlasıyla bulmaya devam edeceksiniz. İnşallah 28 Martta başlayacak Voleybol turnuvamızda da Çivril Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

478 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası