• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

BAŞKANLAR TIP BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKANLAR TIP BAYRAMINI KUTLADI

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Çivril Devlet Hastanesini ziyaret etti. Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep'in de katıldığı ziyarette Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan'da sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı.
Çivril Devlet Hastanesinde çalışan doktorlar ve sağlık görevlilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Güven, hekimliğin çok kutsal bir meslek olduğunu söyledi.
Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Şahin Özdemir ve Hastane Müdürü Cömert Yavuz’un da hazır bulunduğu ziyarette doktorlara çiçek takdim eden Başkan Gürcan Güven“Aynı zamanda bir meslektaşınız olarak ne kadar özveriyle çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Hekimlerimizin gerçekleştirmiş oldukları bu onurlu çalışmalara insanlık her zaman minnettar alacaktır. Fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.
Ziyarette Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’e eşlik eden Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep’te hastanede görev yapan sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayarak “sağlık alanında eskiye nazaran bugün çok büyük gelişmeler olmaktadır. Bizlerde siz değerli hocalarımızın halkımıza yaptığı bu hizmetleri daha verimli hale getirmek için elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Şahin Özdemir “başkanlarımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi.
Ziyarette hastanede yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret eden Başkan Gürcan Güven hastaların durumları hakkında personelden bilgi aldı.

364 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası