• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ÜLKÜCÜLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ÜLKÜCÜLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çivril Ülkü Ocakları tahrip edilen okul duvarlarını boyadı.
Çivril Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Üyesi Gençler duvarına yazı yazılan Nevişet Kameroğlu ortaokulunun duvarlarını boyayarak eski haline getirdiler.
Cuma gecesi duvarlarına yazı yazılan ve tahrip edilen Nevişet Kameroğlu Ortaokuluna giden ülkücü gençler duvarları boyayarak yeniden eski haline getirdiler. Okul duvarlarının boyanmasına öncülük eden ve düzelten Çivril Ülkü Ocakları Başkanı Kürşad Koyuncu çalışma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Cuma gecesi ilçemiz merkezinde bulunan Nevişet Kameroğlu Ortaokulu’nun duvarlarına bazı şahıslar tarafından yazılar yazılmış. Yazı yazanlar her ne kadar bizimle ilgili isimler olmasa da yazıların içeriği nedeniyle ocağımız ve camiamız zan altında kalmıştır. Ocak olarak olayın faillerinin bulunması için okul yönetimi ve emniyet güçlerine verdiğimiz desteğin yanı sıra okul duvarlarını yeniden boyayarak duvarları eski haline getirdik” dedi.
Ülkü Ocaklarının yasadışı vede toplum zararına olan hiçbir olayın içinde olamayacağını belirten Koyuncu “ocak olarak hiçbir zaman toplum zararına yada vatandaşları rahatsız ve rencide edici olaylar içinde olmadık olmayız da. Bu tür bir olayın içinde dahi Ülkü Ocaklarının adının geçmesi bizi ziyadesiyle üzmüştür. Bilinmelidir ki Çivril Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak her zaman vatan ve milletimizin menfaati ve çıkarları için çalışacağız” dedi.
Yazı yazılarak tahrip edilen okulun duvarları ülkücü gençler tarafından yeniden boyanarak eski haline getirildi.

416 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası