• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

KADINLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

KADINLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Çivril Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Solmaz Düğün Salonu’nda kadınlara özel bir eğlence programı düzenledi.
Salonu tıka basa dolduran Çivrilli Kadınlar, orkestranın seslendirdiği şarkılar ile gece boyunca eğlendiler. Geceye katılan kadınları belediye görevlileri kapıda karşılayarak kadınlar günü dolayısıyla yelpaze hediye etti.
İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşu ile başlayan programda bir konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, kadınlar gününü kutlayarak, “kadınlarla ilgili çok uzun cümleler kurulabilir. Benim kalbimden de gönlümden de geçen şu; bizim için önemlisiniz. Siz, kız evlatsınız kıymetlisiniz, eşsiniz kıymetlisiniz, anasınız yine kıymetlisiniz. Baktığımızda dinimizde size ayrı bir ehemmiyet veriliyor. Mesela erkekler ile ilgili söylenmiş bir hadis yok. Ama size ne denmiş bakın; ‘Cennet anaların ayağı altındadır’ Bu kadar değer verilen bir kitlesiniz. Osmanlıda öylesiniz, Kurtuluş savaşında öylesiniz. Bu güne gelindiğinde de öylesiniz. Kadınların inandığı bir davanın başarısız olma imkânı yoktur. Sizin yeriniz bizde apayrı” dedi.
Konuşmasından sonra iki çocuk annesi engelli Sema Erkan Özkan’ı sahneye davet eden Başkan Güven, Esma Özkan’a göstermiş olduğu vefa ve özveriden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.
Başkan Güven’in salondan ayrılmasının ardından başlayan program, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Çivrilli Kadınlar orkestranın seslendirdiği şarkılarla, gönüllerince oyun oynayarak eğlendiler. Gece birlikte söylenen 10. Yıl Marşı ile sona erdi

388 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası