• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

BASMACI NE ZAMAN İSTERSE GELSİN

BASMACI NE ZAMAN İSTERSE GELSİN

Denizli’ye Sağlık Bakanlığı tarafından 7 ambulans kazandırıldı. Delikliçınar Meydanındaki törene Bakan Sema Ramazanoğlu, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Osman Zolan katılırken Çivril’i temsilen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep katıldı.
Denizli’ye verilen 7 ambulansın 3 tanesi ilçelere, 4 tanesi de merkeze tahsis edildi. Bu kapsamda ilçelere verilen ambulansların bir tanesi Çivril Devlet Hastanesi bünyesine kazandırıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, “Ak Parti olarak her alanda yaptığımız yeniliklerle halkımıza layık olmaya çalışıyoruz. Çivril’e kazandırdığımız 100 yataklı devlet hastanemize bir de ambulans kazandırmanın sevinciyle Çivril’e döndük. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven de konu ile ilgili olarak geçen Perşembe günü Denizli’ye 7 tane ambulansın teslim edileceğini öğrendik. Öğrenir öğrenmez İlçe Başkanımız Mehmet Celep ile birlikte Denizli’ye gittik. Burada Bakanımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda ilimize gelen 7 ambulanstan bir tanesini Çivril’e kazandırdık. Allah kimseye ambulansa binmeyi nasip etmesin” dedi. Başkan Gürcan Güven Perşembe günü ambulans teslim töreninin ansızın geliştiğini ifade ederek, “aynı gün kıymetli Milletvekilimiz Melike Basmacı da Çivril’deymiş Beni ziyaret etmek istemişler. Ancak Bakanımız Sema Ramazanoğlu bizleri acilen çağırdığı için Denizli’ye ambulansımızı almaya gittik. Bu gidişimiz Melike Hanım tarafından kaçtı olarak değerlendirilmiş. Biz hiç bir zaman hiç kimseden kaçmayız. Sadece söz konusu Çivril’e kazandırılacak olan bir hizmetse, o zaman tüm işimizi gücümüzü bırakıp hizmetin peşinde koşarız. Kıymetli vekilimizi her zaman Çivril’de ağırlamaktan onur duyarız. Bu yanlış anlaşılmadan dolayı duyduğumuz üzüntülerimizi ve en kısa zamanda Denizli’mizin Vekili Melike Basmacıyı’da sohbet etmek için beklediğimizi ifade etmek isterim” dedi.

435 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası