• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

Öztürk: Denizli Ziyareti Akşener'e Moral ve Motivasyon Kaynağı Oldu

Öztürk: Denizli Ziyareti Akşener'e Moral ve Motivasyon Kaynağı Oldu

MHP Genel Merkezi'nin Denizli teşkilatını kapatarak görevden aldığı eski il başkanı Yasin Öztürk, genel başkan adayı Meral Akşener'e, Denizli ziyaretinde gösterilen ilginin kendilerine moral ve motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.
Akşener'in, Denizli ziyaretini değerlendiren Öztürk, kendisine gösterilen teveccühden dolayı çok memnun olduklarını ifade etti. Öztürk,"Spontane gelişen bu ziyarete vatandaşlarımızın göstermiş olduğu teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Başta sayın valimiz olmak emniyet mensubu görevlilerimizin almış olduğu tedbirlere ayrıca teşekkür ederiz. Tertip komitesi olarak sayın genel başkanımıza, ülküdaşlarımızın heyecanı, bayanlarımızın ilgisi ve vatandaşlarımızın iktidar özlemini yansıtması, bizlerin çıktığı bu yolda ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha göstermiştir.” Dedi.
Akşener’in, Denizli’de unutulmayacak iz bıraktığını belirten Yasin Öztürk, şunları ifade etti: “Ayrıca Çal ilçemiz, Kıralan, Çıtak mahallelerimiz ve Çivril ilçemizde de bir gün sonra devam eden yoğun ilgi sayın genel başkan adayımızı da mutlu etmiştir. Anadolu’da yapmış olduğu ilk ziyaret olması, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanması, genel başkan adayımız içinde ayrıca bir moral ve motivasyon kaynağı olmuştur. Bu anlamda Denizlimiz hareket içinde unutulmayacak bir iz bırakmıştır."
Yaptıkları mücadelenin parti içi mücadele olmadığını vurgulayan Öztürk, "Bu kutlu yolda nihai sonuca ulaştığımızda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’nin önündeki karamsar bulutlarında dağılmaya başlayacağı, vatandaşlarımız içinde bir umut ışığı olduğumuzu biliyoruz." şeklinde konuştu.

378 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası