• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ÇİVRİL’DEN MERAL AKŞENERE’E TAM DESTEK

ÇİVRİL’DEN MERAL AKŞENERE’E TAM DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Meral Akşener Çivril’i ziyaret etti. Geçtiğimiz haftalarda MHP Denizli İl Teşkilatının görevden alınmasının ardından önce Denizli’yi ve sonra Çivril’i ziyaret eden Akşener Çivril’de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.
Çivril ilçe girişinden MHP ilçe teşkilat binasına kadar yürüyerek vatandaşlarla ve esnafla selamlaşan Akşener, Hayırlı işler, hayırlı Cumalar diledi. Akşenere Denizli Eski İl Başkanı Yasin Öztürk, Çivril İlçe Başkanı Bayram Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Bir ara Akşener’in dikkatini döner dükkânlarındaki tavuk dönerler çekti. “Neden hep tavuk döner satıyorsunuz” diye sorunca esnaf, “buranın tavuğu meşhur” cevabını verdi. Akşener de, “bunu da ilk defa öğrendim” dedi. Vatandaşların ve özellikle kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşan Akşener’e, “Allah yolunu açık etsin” temennisinde bulunuldu. Bu sırada 79 yaşındaki Bekir Karahallı isimli vatandaş Akşener’in yolunu keserek, “Ben Çivril ilçe teşkilatının kurucusuyum. Ölmeden önce seni genel başkan olarak görmek istiyorum” ifadelerini kullandı. İlçe binasına kadar, “Başbakan Meral” sloganları ile yürüyen Akşener’e, İlçe binasına geldiğinde ise konfetiler atıldı ve teşkilat binasından gül yaprakları döküldü.
Binanın girişine, “Türkiye’nin umudu geleceğin Başbakanı Çivril’e hoş geldiniz” pankartı açıldı.
Korku dağları deliniyor
Meral Akşener, teşkilat binasında vatandaşlara seslendi. Ses düzeninin bozuk olduğu için mikrofonsuz konuşan Akşener, “Türk kadınının önünde hiçbir sorun duramaz” diyerek sözlerine başladı. Akşener şunları kaydetti: “Anlaşılıyor ki korku dağları deliniyor. MHP iktidara geliyor. Mutlu millet, kutlu devlet için yola çıktık. Başaracağız, başaracağız.” Konuşması sık sık, “Başbakan Meral” sloganları ile kesilen Akener ilçe teşkilatında kadınlarla bir araya geldi. Elma üreticilerinin sorunlarını da dinleyen Akşener’e bir kasa elma hediye edildi.
ÇİVRİL AKŞENER DİYOR
Milliyetçi Hareket Partisi’nde yaşanan bu gelişmelerin ardından Çivril İlçe Örgütü’nün ve parti tabanını oluşturan ütyelerin çoğunluğunun Meral Akşener’i desteklediği edinilen bilgiler arasında.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası