• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

MEHMET CELEP: “ÇİVRİL ŞANTİYE OLACAK VATANDAŞLARIMIZDAN TEK İSTEĞİMİZ SABIR”

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep Çivril’e yaptıkları çalışmalarla Çivril’i görenlerin tanıyamayacağını söyledi.
Başkan Celep Salı günü parti binasında yaptığı açıklamada Çivril için 2016 - 2017 yılları yatırım yılı olacaktır. Arkamızdaki hükümet desteği, Büyük Şehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın gayretleri, Çivril’imizin Milletvekili Cahit Özkan’ın Ankara’da Çivril ile ilgili her konudaki takipçiliği ve en önemlisi de Çivril Belediye Başkanı Doktorumuz Gürcan Güven’in çalışmaları ile tabiri caizse Çivril’in tamamı şantiye alanına dönüşecek. Ben Ak Parti İlçe Başkanı olarak Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven’in yaptığı ve yapacağı her icraatında arkasındayım, yanındayım ve destekçisiyim. Yapılan herşey Çivril için. Bu yatırımlar, bu çalışmalar Çivril’e yapılırken kıymetli vatandaşlarımızdan sabır ve özveri istiyoruz. Yaptığımız herşey daha güzel, daha ferah, daha modern bir Çivril için” dedi.
Emniyet binası ve adliye sarayının 2016 yatırım planına alındığını ifade eden Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep, “yıllardır çözülemeyen çevre yolu sorununu da çözdük. Menteş’ten İğdir’e kadar olan bölümün sıcak asfalt kaplanarak, yeni kavşaklar, emniyet şeridi, trafik lambaları, aydınlatma direkleri ile bambaşka bir Çivril’e kavuşacağız. Ayrıca okul geçişlerinde yapılacak olan yaya geçitleri ve sinyalizsyon sitemi ile öğrencilerimiz huzur ve güven içerisinde eğitim hayatlarına devam edecek. Yıllardır çevre yolunda bir çok araç kaza yaptı. Sinyalizsyon sitemi ile bu kazalarında önüne geçilmiş olacak. Bu yatırım tam 20 milyon lira Çivril Halkına hayırlı uğurlu olsun.
Çivril Belediyesi’nin çok borcu olduğunu söyleyip, kara propaganda peşinde koşanlar amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Biz onlara yaptığımız hizmetlerle cevap vereceğiz. Vatandaşlarımız da bu işgüzarlara sandıkta cevap vereceklerdir. Borçlanmadan yatırım olmaz, borçlanmadan hizmet gelmez. Çivril’in 2 yıl önceki hali ile şimdiki haline bir bakın. Bir de iki sene sonra bakın. Ak Parti olarak tüm ülkede olduğu gibi Çivril’de de ardı arkası kesilmeyen hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz. Şunu unutmamak gerekir, Ak Parti Teşkilatı her makamdan üstündür. Teşkilat olmaz ise ne belediye başkanlığı olur ne de belediye meclis üyeliği. Asıl olan teşkilatın devamlılığıdır. Bugün ben ilçe başkanı olurum, yarın bir başkası. Bugün birisi belediye başkanı olur, yarın başkası, bugün birisi meclis üyesi olur, yarın bir başkası, ancak Ak Parti her zaman var olur. Makamlarda kim olursa olsun teşkilatımız var olduğu sürece hizmet akışı devam eder. ” dedi.



586 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası