• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

AVUKAT NAGİHAN TUĞRAL'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Çivril Belediyesi Eski Avukatlarından Nagihan Tuğral’a hizmetlerinden dolayı plaket verdi.
Belediye hizmet binası başkanlık makamında yapılan plaket töreni ile Nagihan Tuğral’a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Güven “yeni bir yapılanmaya gittiğimiz dönemde hukuki anlamda bütün yükümüzü omuzlayan Nagihan Hanım’a çok teşekkür ederim” dedi.
Belediye Başkan Yardımcıları Salim Altuntaşoğlu ve Gürol Mutlu’nun da hazır bulunduğu törende kısa bir konuşma yapan Başkan Dr. Gürcan Güven Nagihan Tuğral’a gösterdiği özveri ve sergilediği performans için her zaman müteşekkir olduklarını belirterek “Nagihan Hanım büyükşehir yasası ile yeni bir döneme girdiğimiz süreçte yanımızda oldu. En zorlu dönemde büyük bir özveri ile çalıştı. Hem mesleki olarak hem de insani olarak hanımefendiliğiyle bizlere örnek oldu. Ben hem şahsım adına hem de Çivril adına kendisine Çivril Belediyesine verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Bir yıllık süreçte hem çok iyi bir çalışma arkadaşı hem de iyi bir dost kazandık” dedi. Nagihan Tuğral’da Başkan Gürcan Güven’e gösterdiği nezaket için teşekkür ederek “Çivril Belediyesi benim meslek hayatımda önemli bir adım oldu. Burada hem başkanımdan hem de çalışma arkadaşlarımdan çok şey öğrendim. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.



783 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası