• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

2 AYDA 5 KERE ANKARAYA GİTTİLER

Çivril Belediye Başkanı ve AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep 2016 yılı içinde Çivril’de yapılması planlanan yatırımlar için Ocak ve Şubat ayı içinde 5 kez Ankara’ya gitti.
Çivril’i yeniden yapılandırmak için haftanın 3 günü Ankaraya giden başkanlar, adalet sarayı, emniyet müdürlüğü binası,tapu binası, Akdağ Tabiat Parkı, İğdir Çamlığı Mesire Alanı ve Restorantı, belediye hizmet binası, pazaryeri ve çevre yolunu 2016 yılı yatırım planına aldırdılar.
Son Ankara ziyaretinde Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile birlikte İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret eden Başkan Güven ve Celep, Çivril’e yapılması planlanan yeni emniyet binası ile ilgili olarak hazırladıkları dosyayı Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk’e verdiler.
Ankara’daki çalışmalar hakkında sorularımızı yanıtlayan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven 2015 yılı çalışmalarında mahalle projelerine öncelik verildiğini belirterek “2016 ve 2017 yılı Çivril merkezde çok önemli yatırımlara başlayacağız. Bunun için Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep ile birlikte Ankara’da bakanımız ve vekillerimiz ile yoğun bir çalışma içine girdik” dedi.
Çivril Devlet Hastanesinin yapımının devam ettiğini belirten Başkan Güven “Çivril’i yeniden yapacağız derken laf olsun diye demedik. Çivril’de hizmet veren tüm kamu binaları ya yetersiz yada çürük. Geçen yıl Nihat Zeybekçi’ninde destek ve gayretleri ile Çivril Devlet Hastanemizin yapımına başladık. İnşallah 2016 yılının Mayıs, Haziran aylarında tamamlanacak. Aynı şekilde adliye binası konusunda da ciddi sıkıntılarımız var. Adalet Bakan Yardımcımız Bilal Uçar’ın destekleri ile Çivril’e yeni bir adalet sarayı yapımına başlayacağız. Son ziyaretimizde AK Parti Denizli Milletvekilimiz Şahin Tin ile birlikte İçişleri Bakan Yardımcımız Sebahattin Öztürk’ü ziyaret ederek ilçemize yeni bir emniyet müdürlüğü binası için hazırladığımız dosyayı verdik. Yeni Emniyet binasının yapımına hemen başlayacağız” dedi.
AKDAĞ VE TOKALI İÇİN PROJELER HAZIR
Hizmet binalarının yanı sıra Çivril Turizmi içinde projeler hazırladıklarını belirten Başkan Güven “Tokalı Kanyonu ve Akdağ Tabiat parkı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor Orman ve Su işleri Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı ile ortak proje hazırlıyoruz. Planladığımız tüm yatırımları tamamladığımızda Çivril bambaşka bir ilçe olacak” dedi
"2019'A KADAR ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Çivril için çok çalışacaklarını belirten Başkan Gürcan Güven “2019’a kadar çok çalışacağız. Kaybedecek bir dakikamız yok. Çivril’e ve Çivrilliye hak ettiği hizmeti getirene kadar durmak yok” dedi.



565 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası