• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

BAYAT EKMEĞİ ÇÖPE ATMAYIN

Çivril Belediyesinden an-lamlı proje.
Çivril belediyesi ilçe merkezinde çöpe atılan ekmekleri ekonomiye kazandırıcak.
Başlatılan kampanya ile evlerden, işyerlerinden, fırın ve lokantalardan toplanan bayat ve parça ekmekler Çivril Belediyesi Hayvan Barınağındaki hayvanlara yem olarak verilecek. Belediyenin internet sayfasından duyurulan kampanyada evinde ve işyerinde bulunan bayat ekmeği değerlendirmek isteyen vatandaşların belediyeyi arayarak veteriner hizmetleri müdürlüğüne bilgi vermeleri istendi.
Verilen adresteki ekmekleri toplayacak bir ekip kurduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Salim Altuntaşoğlu “Çivril Belediyesi olarak ‘Bayat Ekmek Toplama Kampanyası’ başlattık. Toplanan ekmekler, belediyemize ait hayvan barınağı ve ormanlardaki hayvanlara verilecektir.
Vatandaşlarımızdan bu kampanyaya duyarlı olup katkı sağlamalarını bekliyoruz. Toplanan ekmekler, her gün iki görevli tarafından bir araçla toplanacak. Belediye Hayvan Barınağı’nda bulunan kedi ve köpeklerle şehir çöplüğü civarındaki başıboş köpeklere, ayrıca kış aylarında ormanlık alanlarda özellikle kar yağışının ardından yiyecek bulamayan yaban hayvanlarına verilecek” dedi.



527 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası