• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

İNCE PETROL AÇILDI

Akaryakıt ve madeni yağ dağıtım şirketi Shell, İnce Petrol akaryakıt istasyonunu Denizli Yolu üzerinde hizmete açtı.
Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt ve madeni yağ dağıtım şirketlerinden Shell İnce Petrol Akaryakıt İstasyonunu adıyla Denizli Caddesi üzerinde hizmete açtı.
İş adamı Şahin ve Gökhan İnce tarafından işletilen istasyon, araç trafiğinin yoğun olduğu bölgede zengin ürün çeşitliliği ve modern altyapısı ile hizmet verecek. Shell kalitesini tüketiciyle buluşturan İnce Petrol Shell İstasyonu, 5’i akaryakıt, 1’i gaz olmak üzere 6 adayla hizmet veriyor.
İstasyonda Shell FuelSave Kurşunsuz 95, Shell FuelSave Diesel, Shell V-Power Kurşunsuz 97, Shell V-Power Diesel ve Shell V-Power Diesel+GTL Teknolojisi ile Shell Autogas ürünleri sunuluyor. İnce Petrol Shell İstasyonu, 2 bin metrekare alan üzerine kuruldu. Market, araç bakım ve yıkama alanlarında da hizmet verecek
İnce Petrol Shell İstasyon işletmecisi Şahin ve Gökhan İnce; “İstasyonda 24 saat hizmet veren bir market ve sosyal alanlar bulunuyor. Ayrıca Taşıt Tanıma Sistemi, Shell Club Smart Card, oto yıkama, soğuk-sıcak gıda, engelli tuvaleti, bebek değişim ünitesi gibi hizmetleri de yer alıyor. Bu hizmetlerin yanı sıra güler yüz ve kaliteli hizmet ile Çivril Halkının emrindeyiz” dedi.



737 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası