• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

CHP İADE-İ ZİYARETE BAŞLADI

CHP Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çivril Belediyesine nezaket ziyaretinde bulundu.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, CHP Çivril İlçe Yönetimini makamında ağırlayarak, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’e Başkan Yardımcıları Salim Altuntaşoğlu ve Gürol Mutlu da eşlik etti.



İlçe yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, ‘Çivril Belediyesi olarak hiçbir mazeret üretmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Malum büyükşehir yasası ile hizmet alanımız çok genişledi. Benimle ekibim, Çivril Belediyesi olarak bütün çalışmalarımızı hızlı bir şekilde hayata geçirerek, şehir merkezimiz başta olmak üzere mahallelerimizi toparladık ve hizmetlerin en iyisini götürmenin gayretlerini veriyoruz. Bu görevimizin bilincinde olarak ilçe genelinde gerçekten başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Özellikle köylerden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimize eşit hizmet götürüyor, mahallelerimizin de kalkınması, gelişmesi, sosyalleşmesi ve her alanda kendini ilerletmesi için mücadele ediyoruz. İlçe halkımız ve mahalle sakinlerimizde çalışmalarımız takdirle karşılayıp bizleri destekliyorlar. Amacımız modern, çağdaş ve her alanda gelişmiş bir ilçe yaratmaktır. Bunun için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız’ dedi.
CHP İLÇE BAŞKANI KÖSEOĞLU’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
CHP’nin Çivril için kalıcı ve başarılı yatırımlara destek vereceğini belirten İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, ‘bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Partimizin ilke ve hedefleri doğrultusunda yılmadan daha fazla çalışacak, Çivril ve mahallelerinde CHP’nin ağırlığını ve farkını hissettireceğiz. İlçe başkanı olarak yeni bir ekiple bu çalışmalarımızı en iyi şekilde yürütmenin heyecanı içerisindeyiz. Kurumlara düzenlemiş olduğumuz tanışma ziyaretleri kapsamında öncelikli olarak Çivril Belediyesini ziyaret etmek istedik burada hem iadeyi ziyaret hem de gündeme ilişkin görüşmelerde bulunuyoruz. İlçe yönetimi olarak Çivril Belediyemizi ve çalışmalarını yakından takip etmeye devam edeceğiz. Bizleri ağırlamanızdan son derece onur ve gurur duyduk’ diye konuştu.
Bu programın ardından öğleden sonra MHP’yi de ziyaret eden CHP’lileri MHP İlçe Başkanı Bayram Gümüş ve yönetimi karşıladı. Gümüş yapılan bu ziyaretten çok memnun olduklarını belirtti. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen toplantıda zaman zaman Çivril Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar, zaman zaman da PKK terör örgütü ile konular konuşuldu. Konuşmaların ardından daha sık bir araya gelinmesi gerektiği ifade edilerek toplantı sona erdi.



421 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası