• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

DOĞALGAZ İÇİN YENİ UMUT

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep ile birlikte Ankara’ya giden Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in sosyal paylaşım sitesi sayfasından yaptığı paylaşım Çivril’de heyecana neden oldu. Çarşamba günü AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep ile birlikte Ankara’ya giden Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven çalışmalarının son gününde BOTAŞ Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek Botaş Genel Müdürü ile görüştüler. 2015 yılının son günlerinde Çivril’e doğalgaz gelmesi için yapılan abonelik çalışması ile ilgili genel müdür ile bir görüşme yapan İlçe Başkanı Mehmet Celep ve Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven görüşme sonrası sosyal paylaşım sayfasından ‘Çivril’e Müjde ile Dönüyoruz’ diye paylaşım yaptı. Paylaşımı Çivril’e doğalgaz geliyor diye yorumlayan bir çok Çivril'li gönderiyi paylaşarak beğendi.
Bunun üzerine gazetemiz muhabirinin konu ile ilgili sorularını yanıtlayan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven geçtiğimiz aylarda yapılan doğalgaz çalışmalarında yeterli sayıya ulaşamayan Çivril’in BOTAŞ’tan ek süre aldığını ifade etti.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Çivril’e doğalgazın gelmesi için verilen sürede yeterli sayı olan 4800 rakamına ulaşılamadığını ancak bu sayıya ulaşmak için 6 ay gibi bir zaman kazandıklarını ifade etti. Başkan Güven “başta kıymetli Bakanımız Sema Ramazanoğlu olmak üzere, Denizli’mizin Vekilleri Şahin Tin, Nihat Zeybekçi ve Çivril’imizin Vekili Cahit Özkan’ın gayretleriyle BOTAŞ’tan ek süre almaya hak kazandık. 6 ay gibi sürede istenilen 4800 rakamına ulaşacağımızdan hiç şüphem yok. Çivril için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATIYORUZ
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Çivril’in çıkarları için çok gayret sarfettiklerini ancak bazı kesimler tarafından yapılan hizmetlerin gölgelenmeye çalışıldığını ifade ederek, biz Çivril’in daha çağdaş bir şehir olması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı azami gayretle sürdürüyoruz. Bizim bu yaptığımız çalışmalar bazen gerek sosyal medyada, gerekse de yerel gazetelerde eleştiler alıyor. Yapıcı ve haklı eleştiriye her zaman açığız, ancak çalışmalarımızı pervasızca eleştiren ve Çivril’i kısır bir döngü içersine sokmak isteyenler hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Çivril’i onların arzuladığı köy görüntüsünden kurtarıp, çağdaş bir şehir yapma şevkimizi asla kıramayacaklar” dedi.



440 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası