• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

TÜRKİYE ÇOK ZOR GÜNLER YAŞIYOR

CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’den sonra MHP İlçe teşkilatını ağırladı.
Geçen hafta içinde gerçekleşen ziyarette Başkan Köseoğlu “Türkiye çok zor günler yaşıyor. Türkiye bir ulus devleti, Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan her kesin kendine Türk dediği ve ‘ne mutlu Türküm diyene’ diyenlerin yaşadığı yerdir” dedi.
Partinin toplantı salonunda belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile misafirlerini ağırlayan Köseoğlu ziyaretlerden duyduğu memnunluğu dile getirerek geçtiğimiz günlerde Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in ziyaretini AKP kimliği ile değil Çivril Belediye Başkanı kimliği ile ziyarette bulunduğunu o yüzden ve Çivril çıkarları söz konusu olduğunda birlikte kararlar alınabileceğini söyledi ve şuan ki ziyaret eden MHP’nin muhalefet partisi olması ve siyasi kimliğinden dolayı farklı konularda konuşabileceklerini belirterek daha sık bir araya gelinmesi gerektiğini belirtti.
Türkiye’nin içinde bulunduğu kötü gidişattan bahseden Köseoğlu; “Türkiye çok zor günler yaşıyor. Türkiye bir ulus devleti, Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan her kesin kendine Türk dediği ve “ne mutlu Türküm diyene” diye övündüğü bir ülkeyi, insanların etnik kimliklerine, dini inançlarına, farklılıklarına bakarak bir ayırıma sokulmaya başlandı. Bu ülke bir demokratik, laik hukuk devletinin ötesine çıkmaya başladı. Laik, çağdaş uygarlığı yakalayalım derken giderek artan kaosun içine girdi. Çözüm süreciyle başlanan bu gün garip çözümlenemeyen süreci yaşamaya başladı. Bugün Doğu, Güneydoğu özellikle Lübnan ve Suriye’deki şehirlerin kasabaların bugün bizzat yaşadığı sokak çatışmaları, delik deşik olmuş evler bugün bizde de görünmeye başladı. Her gün şehitlerimiz geliyor. Ülke ciddi bir kaos içinde, bölünmeye, parçalanmaya doğru koşar adım gidiyor. Beş altı yıl önce Türkiye Cumhuriyeti ordusunda operasyonlar yapıldı, insanlar içeriye tıkıldı. Bütün bunları yaşadığınız zaman ve bu gelişmeleri arka arkaya koyduğunuz zaman, ülke üzerinde oynanan oyun, ülkeyi parçalamaya yönelik tavırlar çok netken, bir muhalefet partisi olarak biz Cumhuriyet Halk Partisi ve siz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu konuda çok duyarlı olmalıyız. Ülkenin birliği bütünlüğü için, ilelebet yaşayacak bir ülke haline gelebilmesi için ortak hareket edebilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Her yerde, her zeminde, Çivril zemininde, Türkiye’nin iktidar politikasında da hem Çivril hem de ülkemizden sorumlu olduğumuzu düşünüyorum. Bu bağlamda da daha sık görüşelim, bir araya gelelim bunu yapalım. Eğer bir ülke ekonomik açıdan güçlü değilse, bir ülkede yaşam seviyesi yüksek değilse, eğer bir ülke hukukundan, adaletinden, eğitimine kadar insanlar kendisini güvencede hissetmiyorsa parçalanmaya çok açık bir ülke haline gelmiştir. Bu kadar bereketli, bu kadar güzel topraklarda da bizi çok rahat bırakmazlar” dedi.
Ömer Köseoğlu’nun sözlerine katıldığını belirten Çivril Mhp İlçe Başkanı Bayram Gümüş; “Ülkemiz yıllar önce planlanmış projelenmiş bir dönemden geçiyor ve şuanda da o proje işlenmeye çalışılıyor. Doğu da ve Güneydoğuda sınır da bulunan il ve ilçelerimizdeki vatandaşlarımızın durumu ortada. Eğitimimizin bel direği değerli öğretmenlerimizin durumu ortada. Bir mesajla “orayı terk edin” demenin ne anlama geldiğini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımızın çok iyi kavraması gerekiyor. Bunlara engel olması gereken bu gidişe dur diyebilecek kişiler bizleriz. Dediğiniz gibi çok sık bir araya gelmemiz gerekiyor. Bölünmez bütünlüğümüz için, tek bayrağımız için, Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet var olması için, Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz göreve hazırız.”dedi.
Daha sık bir araya gelmek için anlaşan ilçe başkanları çay eşliğinde yapılan hoş sohbetin ardından karşılıklı teşekkürlerle vedalaştılar.



527 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası