• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

SİYASİ ŞOV YAPIYORLAR

2015 yılının son günlerinde Çivril’de yayın yapan gazeteleri ziyaret eden Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven 30 Ağustos Gazetesi ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Ziyarete Başkan Yardımcıları Salim Altıntaşoğlu ve Gürol Mutlu’da katıldı
Basın kuruluşlarını ziyaret ederek 2015 yılını değerlendiren Başkan Güven CHP Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı tarafından gündeme getirilen belediye benzinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Benzinliğin siyasi şov malzemesi olarak kullanıldığına dikkat çeken Başkan Güven “benzinlikte firma değişikliği yapılacağı zaman bu konu mecliste konuşuldu. İhaleye katılan firmaları ve şartlarını arkadaşlara izah ettik. O zaman değişikliğe evet diyenler bugün başka hesaplar peşinde oldukları için konuyu gündeme getiriyor olabilirler” dedi.
KOMİSYON KURULDU EN AVANTAJLI FİRMA ALDI
Belediye benzinliğinin firma değişikliği yapılacağı zaman bir komisyon kurduklarını belirten Başkan Gürcan Güven “belediye benzinliğinde daha önce ki firmanın anlaşma süresi dolunca aynı firmadan teklif aldık. Pompalarımızı ve tabelalarımızın değişmesi gerektiğini istasyonun daha modern hale getirilmesi gerektiğini söyledik. Daha sonra bir komisyon kurarak Türkiye’de satış yapan tüm firmaları ihaleye davet ettik. Açtığımız ihaleye 4 firma katıldı ve en avantajlı fiyatı veren firma ihaleyi aldı. Bu nokta da bizim şu firmaya bu firmaya verelim demek gibi bir müdahalemiz olmadı. İstasyonumuzu ve pompalarımızı yenileyen, ayrıca Çivril Belediyesine en avantajlı fiyat imkanını sunan firma komisyon huzurunda açılan teklif sonucu belirlendi. Mecliste konuşulan konuları medya aracılığıyla dile getirmek abesle iştigaldir” dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep’in ihale sürecinde herhangi bir konuda etkileyici olmadığının altını çizen Başkan Güven “Mehmet Başkanım ihale sonuçlandıktan sonra firma ile iletişime geçerek belediye adına daha fazla imkan kazanma adına müdahil oldu. Bu konuyu da başka türlü değerlendirmek iftira ve yalana girer” dedi.
DAHA ÖNCE BELEDİYE BENZİNLİĞİ
AKARYAKITI BEDAVA MI VERİYORDU?
CHP’li Meclis Üyesi Tunay Yazıcı’nın ‘belediye benzinliğinden akaryakıt alıyormusunuz’ sorusunun önceki dönemlerden kalan bir alışkanlık olduğunu ifade eden Başkan Gürcan Güven “Tunay Bey haklı olarak kendi özel aracıma belediye benzinliğinden yakıt alıp almadığımı sormuş. Belediye başkanlığı CHP dönemindeyken belediye benzinliğinden kimin ne kadar, nasıl akaryakıt aldığını bildiği için aynı düzenin devam edip etmediğini merak ediyor olabilir. Şunu açıkça ifade edeyim ki artık belediye de her şey şeffaf. Kimse benzinlikten kayıt dışı para vermeden yakıt alamaz. Belediyeninin arabasına sorgusuz sulasiz yakıt doldurup canının istediği gibi gezemez. Biz başkan ve başkan yardımcıları olarak hepimiz belediye benzinliğinden akaryakıt alıyoruz” dedi.



568 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası