• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

BAŞKAN GÜVEN GAZETELERİ ZİYARET ETTİ

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ilçede yayın yapan basın kuruluşlarını ziyaret etti.
Çivril 30 Gazetesi, Yeşil Çivril Gazetesi,Çivril’in Sesi Gazetesi ve Genç Çivril Gazetesini ziyaret eden Başkan Güven gazeteciler ile sohbet ederek 2016 yılı için başarı dileklerinde bulundu.
CHP Çivril İlçe Teşkilatı zitareti sonrasında basın kuruluşlarını ziyaret eden Başkan Gürcan Güven ilk olarak Çivril’in Sesi Gazetesini ziyaret etti. Gazetenin imtiyaz sahibi Sebahattin Yaman ile sohbet eden Başkan Güven 2015 yılındaki çalışmalarından dolayı gazete çalışanlarına teşekkür etti. Yerel gazetelerin kamuoyunun sesi olduğuna dikkat çeken Başkan Gürcan Güven “yerel basını her zaman dikkatle takip ediyoruz. Basın kamuoyunun nabzı ve sesidir. Dolayısıyla bizim konumumuzda olanların en büyük yol göstericisidir” dedi. Çivril’de yayın yapan bütün gazeteleri takip ettiğini belirten Başkan Güven “hepsi de kendi çizgisinde yayın yapan dört gazetemiz var. Bu bir çok ilçede olamayan önemli bir kazanç. Her bir arkadaşımızı yaptıkları haberlerden dolayı özellikle de 2015 yılında yaptıkları haberler ile bizlere yol gösterdikleri için teşekkür ederim” dedi.
Daha sonra Çivril 30 Ağustos Gazetesi, Genç Çivril Gazetesi ve Yeşil Çivril Gazetesini ziyaret eden Başkan Güven 2016 yılı için başarı dileklerinde bulundu.



537 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası