• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

BELEDİYE BENZİNLİĞİNDE NELER OLUYOR?

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı tadilatan sonra yenilenen Çivril Belediye Benzinliğini sert bir dille eleştirdi.
Yazıcı gazetemizi ziyaretinde yaptığı açıklamada istasyonun firma değiştirdikten sonraki geliri ile önceki geliri arasında çok büyük fark olduğunu iddia ederek, Petrol Ofisi herkesin güvenini kazanmış tüm Türkiye’de adını duyurmuş önemli bir kuruluştur. Yapılan bu değişilikle Rusya menşeyli olan bu firma içinde bulunduğumuz durum da göz önünde bulundurularak kamuoyu tarafından benimsenmemiştir. Ayrıca bu firmanın Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep’in işletmeciliğini yaptığı benzin istasyonu ile aynı marka olması da düşündürücüdür.
Ben kamuoyu adına Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’den şunları açıklamasını istiyorum
1- Mevcut firma dünyaca ünlü bir firma iken neden bu firma ile anlaşma iptal edilip, diğer firma ile anlaşma yapıldı.
2- Akaryakıt istasyonu açılırken ismi konulacak veya bayiliği alınacak firmanın istasyonu açan işletmeciye hibe olarak belli bir miktar akaryakıt verdiği kamuoyu tarafından biliniyor. Çivril Belediyesi bu firmadan ne kadar hibe aldı?
3- Neden bu firma özellikle seçildi, başka firmalardan teklif alındı mı? alındı ise belgelerini kamuoyuna sunar mısınız?
4- Çivril Belediye Başkanı özel aracına bu istasyondan akaryakıt alıyor mu?



1213 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası