• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

KASA HIRSIZLARI YAKALANDI

Çivril’de 1 Kasım günü bir iş yerinin kasasını çalan hırsızlar 45 gün sonra yakalandı.
1 Kasım sabahı meydana gelen hırsızlık olayında işyerinin 500 kiloluk kasasını çalan İ.Ö. (37) ve G.Ö (34) kamera görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı.
Çivril çarşı merkezinde bulunan bir işyerine girerek işyerinin çelik kasasını çalan iki hırsız Çivril Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri ile Denizli Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerinin titizlikle yürüttükleri çalışma sonucunda yakalandı. Denizli’de gözaltına alınan iki zanlı Çivril’e getirilerek mahkemeye çıkartıldı.
Edinilen bilgiye göre hırsızlık olayından sonra Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri özel bir ekip kurarak olayı incelemeye başladı. Çivril ilçe merkezinde bulunan Mobeseleri inceleyen ekipler hırsızların kasayı yükledikleri aracı tespit ettiler. Aracın Çivril’e giriş zamanını belirleyen ekipler aracın daha önce keşif için Denizli’den Çivril’e geldiğini ortaya çıkarttı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri ile irtibata geçen polisler Denizli ve Çivril’deki Mobese görüntülerini incelemeye başladı. İşyerinin güvenlik kamerasında hırsızlardan birinin yüzünün 2 saniye açık kalmasından yola çıkan ekipler daha önce hırsızlık ve başka suçlardan sabıkası olan İ.Ö teşhis ettiler. Savcılıktan alınan arama kararı ile İ.Ö nin evine giden ekipler evde arama yaptılar. Evinde Çivril’deki hırsızlık ile ilgili herhangi bir delil bulunmayan İ.Ö kendisi de evde olmayınca hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Arama kararından birkaç gün sonra asayiş denetimleri sırasında hırsızlığı birlikte yaptığından şüphelenilen G.Ö ile birlikte yakalanan İ.Ö tutuklanarak Çivril’e getirildi. Çıkarıldığı mahkemede suçlamaları kabul etmeyen İ.Ö mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İ.Ö nin arkadaşı G.Ö ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
100 DEN FAZLA KAMERA 3000 PLAKA İNCELENDİ
Kasa hırsızlarını yakalamak için özel ekip kuran Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, Çivril ve Denizli’de ki 100 den fazla Mobese kamerasının görüntülerini izleyerek Denizli’den Çivril istikametine gelen 3000 den fazla aracı tek tek inceledi. Hırsızlıkta aynı model iki aracın kullanıldığını belirleyen ekipler araçlardan birinin daha önce Çivril’e geldiğini ve keşif yaptığını tespit ettiler. Hırsızlıkta kullanılan araçlardan birinin Denizli’den çalındığı belirtilirken diğer aracın zanlılardan biri üzerine kayıtlı olduğu ve her iki aracında bulunduğu ifade edildi.



480 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası