• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

CHP KADIN KOLLARI SEÇİMİ YAPILDI

Geçtiğimiz Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Kongresi yeni önetim belirlendi.



Yapılan kongreye Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Meclis Üyeleri Nuran Şafak ve Türkan Keyik, 25. Dönem Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Milletvekili Adayı Özgül Okutan Küçükarslan, İl Kadın Kolları, ve çok sayıda partili katıldı.
Tek liste ile girilen seçimde Kadın Kolları Başkanı GÖNÜL EMRE olurken yönetim ise şu isimlerle şekillendi: ZELİHA AŞÇI, SEYHAN ATAŞ, MÜNEVVER BAYRAM, GÜLSÜM GÜLLÜ, HATİCE KARABULUT, SEVİNÇ ÖZEN, FATMA ÖZTÜRK, NİLÜFER USLU.
Yapılan seçimlerin ardından bir konuşma yapan Gönül Emre kongrelerine destek vermek için katılan Denizli Heyetine ve partidaşlarına teşekkür ederek, yeni oluşturduğumuz CHP Kadın Kolları Yönetimi olarak CHP İlçe Teşkilatı ve Gençlik Teşkilatı ile uyum içerisinde çalışarak yarın seçim olacakmış gibi yol haritamızı çizdik. Bu dava aşkı ile bizlere destek veren herkese teşekkürü bir borç biliriz.
Toplumu meydana getiren en temel unsur kadınlardır. Biz de CHP Çivril Kadın Kolları teşkilatı olarak bunun bilinciyle kadınlarımızı aktif siyasette yer alması için gerekli çalışmaları ve girişimleri yapacağız. Kadının olduğu her girişim başarılı olur” dedi.
CHP’de görev dağılımı yapıldı.
Ben değil biz sloganıyla yola çıkarak 4 Aralıkta CHP Çivril İlçe Başkanlığı’na seçilen Ömer Köseoğlu ilk yönetim kurulu toplantısını Pazartesi günü gerçekleştirdi.
Yönetim kurulu üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantıda görev dağılımı yapıldı. Toplantı öncesi yönetim kurulu üyelerine izleyecekleri politikalar hakkında bilgi veren Köseoğlu üyelerden çok özverili ve uyum içerisinde çalışmalarını istedi. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Örgütünde görev dağılımı şu şekilde oluştu. “İlçe Saymanı Şakir KARAMANLI, İlçe Eğitim Sorumlusu Hüseyin BİLGİN, İlçe Sekreteri Adem GÜLLÜ, Basın,Yayın ve Halkla İlişkiler Ali ŞAHAN, Gençlik Örgütlenmesi ve Gençlik Kolları Özkan ÖNAL, Örgütlenme ve Örgüt Yönetimi Uğur BAYRAM, Emek Dünyası Serkan SEYHAN, Dış İlişkiler Jale KARAMAN, Sivil Toplum Kuruluşları Hasan Ulaş ÇİFTÇİ, Yerel Yönetimler Cemile TAVACI, Seçim ve Hukuk İşleri Gülgün ALACACIOĞLU, Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kolları Nigar ERDOĞAN, Araştırma Geliştirme Fatma TORT.



963 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası