• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

CHP’den BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Geçtiğimiz hafta yapılan CHP Çivril İlçe Kongresi’nin ardından CHP İlçe Başkanlığı’na seçilen Ömer Köseoğlu rakibi Ali Dağtekin ile buluştu.
Birlik ve beraberliğin bir göstergesi olarak nitelendirilen yemekte bir konuşma yapan Ali Dağtekin yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi’nin çıkarları doğrultusunda elinden gelen tüm yardımı yapacağının altını çizdi.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu’da bu nazik konuşması ve gösterdiği dayanışmadan dolayı Ali Dağtekin’e teşekkür ederek “ben değil biz” sloganı ile yola çıktık. Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi için taş üzerine taş koyan herkese teşekkür ederim, bana ve ekibime layık görülen CHP İlçe Başkanlığındaki görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.
4 Aralık Cuma günü yapılan kongrede 3 yıldır ilçe başkanlığı yapan Mehmet Ali Şahan’dan bayrağı devralan Ömer Köseoğlu oluşturduğu genç ekiple Cumhuriyet Halk Partsini Çivril’de üye bazında birinci parti yaparak önce 2019 yerel seçimlerinde sonra da genel seçimlerde Türkiye’de birinci parti olmayı hedeflediklerini ifade etti.



603 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası