• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

BAKAN RAMAZANOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çivril AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Çivril Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile birlikte AK Parti Gençlik Kolları Üyeleri ve Kadın Kolları Üyelerininde hazır bulunduğu ziyarette Bakan Ramazanoğlu Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep ve Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Ziyaret dönüşü basın mensupları ile bir araya gelerek ziyaret hakkında bilgiler veren Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep “Nihat Zeybekçi ile başlayan hizmetler yeni Bakanımız Dr. Sema Ramazanoğlu ile artarak devam edecek” dedi.
Ziyarette Bakan Sema Ramazanoğlu’na hayırlı olsun dileklerini ileten Çivril Heyeti, Bakan Ramazanoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.
BAKANLIĞIN BİR KATI DENİZLİ İÇİN AYRILDI
Bakanlık ziyaretinde Sema Ramazanoğlu’nun Çivril Heyeti ile yakından ilgilendiğinin altını çizen başkan Celep “Bakanımız Dr. Sema Ramazanoğlu Çivril ile yakından ilgilendi. Vekillerimiz Şahin Tin,Nihat Zeybekçi ve Cahit Özkan ile gerçekleştirdiğimiz ziyarette bakanımız Çivril ile ilgili konularda vekillerimizden hassasiyet ve ilgi istedi” dedi. 24 katlı Bakanlığın bir katının sadece Denizli ile ilgili bir birim haline getirildiğini belirten başkan Celep “bakanımız 24 katlı bakanlığın bir katını Denizli için tahsis ettirmiş. Bu Denizli katında da Çivril için özel bir yer oluşturacağız. Çivril ile ilgili hizmetlerimiz inşallah birinci elden burdan takip edilecek” dedi.



466 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası