• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

ÇİVRİL'E HİZMET İÇİN DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYORUZ

Aile Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nun Çivril ziyareti sonrası basın mensupları ile bir araya gelerek bakanın Çivril ziyaretini değerlendiren AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep “bakanımız Denizli’de ilçeler bazında ilk resmi ziyaretini Çivril’e yaptı. Çivril artık hem Denizli’de hem de, Ankara’da daha güçlü” dedi.
Basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep belediye başkanı ile birlikte 2016 ve 2017 yılının planlamasının tamamladıklarını ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi’nin yürüteceği çalışmalar ile Çivril’in çehresinin değişeceğini söyledi.
4 KOLDAN HİZMET
Hizmet ve yatırımlar için Belediye Başkanı Gürcan Güven ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile sürekli istişare içinde olduklarını söyleyen başkan Celep “Çivril bugüne kadar gerçekten bazı hizmetlerden mahrum kalmış. Ama önce 30 Martta Gürcan Başkan’ın seçilmesi sonra bizim ilçe başkanı olmamız ile iyi bir ekip olduk. Çivril için Gürcan Başkanım ve Osman Zolan Başkanımla sürekli istişare içindeyiz. Hizmet için biz burada gecemizi gündüzüme katarak çalışırken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’da Denizli’de çalışıyor. 1 Kasım seçimlerinden sonra Ankara’da ki sesimiz olan Cahit Özkan ile Çivril’e dört koldan hizmet edeceğiz” dedi.
DOĞALGAZ İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK AMA ÖNEMİNİ TAM ANLATAMADIK
Çivril’e doğalgaz gelmesi için Çivril Belediyesi ve kaymakamlığın çok çaba sarf ettiğine dikkat çeken Başkan Mehmet Celep “doğal gazı Çivril’e getirmek için Türkiye’de hiçbir yerde yapılmayan işleri yaptık. Çok çalıştık çok mücadele ettik. Konu siyasallaşmasın diye bir çok yerde geride durduk ama önemini tam olarak anlatamadık galiba” dedi. Doğalgaz sürecinin sona ermediğini belirten Başkan Celep “Doğalgaz gelmesi için gerekli müracaat sayısına ulaşamadık ama bakanımız Çivril’e geldiğinde konuyu kendilerine ilettik. Gerekli dosyaları hazırlayıp Osman Zolan Bey ile irtibata geçmemizi ve daha sonra hazırlanan dosya ile Ankara’ya gelmemizi söylediler. Ayrıca doğal gaz işini takip etmesi için milletvekilimiz Cahit Özkan’a talimat verdiler. İnşallah doğalgazı Çivril’e getireceğiz” dedi.
335 TL’Yİ BOTAŞ BELİRLEDİ
Doğalgaza müracaat için istenen 335 TL’nin Botaş tarafından belirlendiğini belirten Mehmet Celep “Botaş sanayi bölgesi olmayan bölgelerde gaz hattı döşemek için ön talep alıyor. Sanayi sitesi olan yerlerde bu şart yok. Onun için Çivril ve Çivril gibi olan ilçelerden bir kereye mahsus ön talep aldı. Onlarda satacakları gazı hesap ediyorlar sonuçta Çivril’e gelecek doğalgaz için 10 MİLYON TL yatırım yapmak gerekiyor. Bizde görüşmelerimizde fiyatın daha düşük olması konusunda görüş bildirdik” dedi.
SİYASETTE HİZMET ARZ- TALEP İŞİDİR İSTERSEN ALIRSIN
2016 yılında Çivril’de bir rehabilitasyon merkezi, bir kız yurdu, kapalı pazaryeri, gençlik merkezi ve çevre yolu yapılacağını belirten Başkan Mehmet Celep “2016 yılı başlarında Çivril ilçe merkezinde Uşak Caddesi, Hükümet Caddesi ve Değirmen Caddesinde kanalizasyon, alt yapı çalışmaları başlıyor. Çivril Lisesi’nin önünden hastaneye kadar olan ana cadde komple kazılacak. Önceki gibi sadece taş döşeme yapılmayacak. Zemin bir metre kazılarak en alta beton dökülecek üzerine dolgu malzeme serilecek sonra taş döşenecek. Şimdi olduğu gibi yol hemen bozulma yapmayacak. Menteş’den İğdir’e kadar olan çevre yolunda kavşak düzenlemeleri, yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması yapılacak. İğdir’den Işıklı Kavşağına kadar olan bölümde de genişletme ve sıcak asfalt ile refüj çalışması yapılacak. Bu 10 kilometrelik yolun orta refüj ışıklandırması ve sinyalizasyon ile birlikte 20 MİLYON TL’ye mal olacak” dedi. Çivril Lisesi bahçesine orta öğretim öğrencilerine hizmet verecek 200 kişilik bir kız yurdu yapılacağını belirten Celep “2016 yılı Çivril planlarımızda orta öğretim de eğitim gören kız öğrencilerimiz için yapılacak bir yurt da var. 200 kişilik olarak projesi hazırlanan yurdun maliyeti 5 Milyon TL ve inşallah 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı başında bitmiş olacak. Yine 2016 yılı içinde Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 18 BİN Metrekare kapalı alanı olan bir pazar yeri ile Kızılcasöğüt Mahallemizde bir gençlik merkezinin yapımına başlıyoruz” dedi.
ÇİVRİL HİZMET PAYINI ARTTIRDI
Ak Parti’nin 7 Haziran seçim kitapçığında Çivril için öngördüğü yatırım tutarının 128 MİLYON TL olduğunu belirten Başkan Mehmet Celep “Partimiz tarafından 7 Haziran seçimleri için hazırlanan yatırım kitapçığında Çivril’e yapılacak yatırımların toplam tutarı 128 MİLYON TL idi. 1 Kasım seçimlerine giderken bu rakamın 350 MİLYON TL olmasını sağladık. Çivril merkezi hükümetten alacağı payı arttırdı” dedi.
ARITMA TESİSİ FAAL. PİS SU GİTMEDİĞİ İÇİN ARITMA OLMUYOR
Toplantıda arıtma tesisi ile ilgili sorulan bir soruyu cevaplayan Başkan Celep “arıtma tesisi planlanan zamanda faaliyete geçti şu anda çalışıyor. Ama biliyorsunuz kanalizasyon bağlantılarının hepsi yapılmadı dolayısı ile tesise pis su gitmiyor tüm bağlantılar yapılsa ve pis su tesise ulaşsa tesis arıtma yapacak” dedi.



501 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası