• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

CHP'DE BAŞKAN KÖSEOĞLU OLDU

Çivril Cumhuriyet Halk Partisi olağan kongresinde, ilçe başkanlığına Ömer Köseoğlu seçildi.



İki liste halinde girilen seçimlerde; Ömer Köseoğlu 122, Ali Dağtekin ise 88 oy aldı.
Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde yapılan ilçe kongresine CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı, Kazım Arslan ile 25. Dönem Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile il yöneticileri, Çivril Belediye Eski Başkanı Hakkı Aslan ve il yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
Programın açılış konuşmasını CHP Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı yaptı. Yazıcı yaptığı konuşmada sık sık iktidar politikalarını eleştirdi. Yapılan kongrenin birlik ve beraberliğin habercisi olduğunun altını çizen Yazıcı “Çivril Belediye Başkanlığını zeybek oynayarak değil, İzmir Marşıyla, Kuvayi Milliye ruhuyla tekrar geri alacağız” dedi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede oluşturulan divan’dan sonra konuşmalara geçildi. İlk olarak delegelere ve partililerine Ömer Köseoğlu ve ardından Ali Dağtekin hitap etti.
Başkan adaylarının yaptığı konuşmalardan sonra delege ve partililerin serbest konuşmaları yapıldı. Başkan adaylarının listelerini tanıtmasından sonra yapılan oylamada Ömer Köseoğlu’nun listesi delegelerin 122 sinin oyunu alarak yönetime seçildi.
236 delegesi bulunan Çivril CHP İlçe Teşkilatında 214 delege oy kullandı. 4 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde Ali Dağtekin 88 oy alırken Ömer Köseoğlu’nun listesi 122 oy aldı. Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra yeni seçilen CHP Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, “Demokratik bir yarıştı. Kazanan CHP oldu. Layık olmaya çalışacağım" şeklinde konuştu.



1237 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası