• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

HAKKI ASLAN, GÜRCAN GÜVENİ AÇIK OTURUMA DAVET ETTİ

Geçtiğimiz hafta yapılan CHP Çivril Olağan Kongresinde bir konuşma yapan Çivril Belediye Eski Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, konuşmasında Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’e yüklendi.
Aslan yaptığı konuşmada Gürcan Güven’in daha öceki haftalarda gazetecilere verdiği demeçlerden bir alıntı yaparak “Çivril 30 yıl boyunca köy mantığıyla yönetilmiş” diyorlar. Bir bakalım neler yapmışız diyerek son 30 yılda Çivril’e kazandırılan icraatları anlattı. Aslan şöyle konuştu; “Parklar, yollar, içme suyu şebekesi, asfalt santiyesi, iş hanları, kanalizasyon, arıtma tesisi, yüzme havuzu, belediye binası, sebze pazarı, 3 ve 4 nolu iş hanları, çevre yolu ve karşısındaki 400 hektarlık yeni bir şehir alanı, kum eleme tesisi, telefon hatlarının yer altına alınması, Akpınar ve Alatepe Dağının ağaçlandırılması, bir milyon metrekare yeni yol yapımı, Cumhuriyet Parkı, 23 Nisan Parkı, Bayrak Tepe Mesire Alanı ve diğer parklar, çim saha, Çivril’de ilk defa halı saha, elma festivali, yaz spor okulu, ve niceleri. Şimdi soruyorum köy mantığıyla yönetilen şehirlerde bunlar yapılır mıydı? Çivril’de kişi başına düşen yeşil alan 35 metre kare (Osman Zolan’ın ifaddesiyle Denizli’de kişi ba-şına düşen yeşil alan 10,5 m2 dir.), Çivril’i köy görünümünden bugünkü çağdaş şehir görünümüne biz getirdik.
Belediye başkanını istediği salonda halkın önünde açık oturuma davet ediyorum, bu konuları tartışalım. Ben bu yaptıklarımdan gurur duyuyorum, bu hizmetleri CHP’li adaylara oy verenler alınları açık gezebilsinler diye yaptım” dedi. Konuşmasının bu bölümünden sonra Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’i Kent Konseyi ile birlikte toplantıya davet eden Hakkı Aslan “Belediye Başkanını’nın Denizli Tv’deki röportajını dinledim. Orada anlattıkları Çivril için ileride büyük sorunlar oluşturacaktır. En azında Çivril Kent Konseyini toplayın, orada Çivril’in önümüzdeki ciddi sorunlarını birlikte tartışalım” şeklinde düşüncelerini bildirdi



882 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası