• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

DENİZLİ TUGAYI SÖZLEŞMELİ ER ALACAK

Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı ilk kez sözleşmeli er alımı yapacak. Sözleşmeli er alımının ilki 7-11 Aralık2015 tarihleri arasında, müteakip alımlar ise her ayın ilk haftalarında yapılacak.

Daha önce TSK bünyesinde yapılan sözleşmeli er alımı ilk kez Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’nda da yapılacak. Konuyla ilgili bilgilendirme ve duyuru çalışmalarına başlayan Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı, sözleşmeli er alımının ilkinin 7-11 Aralık 2015 tarihleri arasında, müteakip alımların ise her ayın ilk haftalarında yapılacağını açıkladı. “2200 yıllık şanlı orduya katıl!, Geleceğe güvenle bak!, Uzman asker ol!” sloganıyla yola çıkan Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı, hazırladığı duyuru ve broşürlerde başvuru ve sınav koşullarının nasıl yapılacağı konusuna da açıklık getirdi. Ön başvuruların “www.tsk.tr” insan kaynakları sayfasındaki duyurular bölümünden ve internet üzerinden başvuru formunun doldurulması ile yapılacağı kaydedilirken, asıl başvuruların ise, istenilen belgeler ile seçim aşaması sınavlarına gelinmesi ve belgelerin teslim edilmesi ile yapılacağı belirtildi. Başvuru yapmak isteyenlerde aranan niteliklerin de ilgili internet sitesinde yer aldığı işaret edildi.

Orta okul mezunlarının da müracaat edebileceği sözleşmeli er sınavlarında göreve ilk başlayanların batı bölgelerinde 2700 TL doğu da ise 3.500 TL maaş alacağı ve en fazla 7 yıl görev yapabileceği ifade edildi.



491 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası