• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

ELİT GÖKKUŞAĞI ANAOKULU AÇILDI

Çivril’de faaliyet gösteren ikinci özel anaokul olan Elit Gökkuşağı Anaokulu açıldı.
Açılış kurdelesini Çivril Kaymakamı Orhan Burhan ve Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in kestiği anaokulunun açılış törenine çok sayıda davetlinin yanı sıra Belediye Eski Başkanı Hakkı Aslan, MHP İlçe Başkanı Bayram Gümüş ile CHP İlçe Başkan Adayları Ömer Köseoğlu ve Ali Dağtekin ile CHP Belediye Meclis Üyeleri Tunay Yazıcı ve Türkan Keyik katıldı.
Okulun açılış töreninde konuşma yapan Çivril Kaymakamı Orhan Burhan Çivril’in okullaşmada ileri bir düzeyde olduğunu belirterek “İlçemiz Denizli genelinde okullaşma oranında ilk sırada. İlçe merkezinde açılan bu okulla birlikte ikisi özel olmak üzere altı anaokulu var. Mahalleler ile birlikte bu sayı on bir. Okullaşmaya bu kadar önem veren bir ilçede açılan bu özel anaokulu ile birlikte çıta bir basamak daha yükselmiş oldu. İnşallah burada eğitim gören çocuklarımız ülkelerine memleketlerine hayırlı evlatlar olarak yetişecek” dedi.
Kurdele kesiminden sonra okulu gezen Kaymakam Orhan Burhan ve Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven sınıflarda çocuklarla bir süre sohbet etti. Okulun kurucu müdürü Kadir Murat Gümüş’ten bilgi alan yetkililer çocuklarla birlikte hamur açarak oyun oynadılar.
Kadir Murat Gümüş tara-fından açılan anaokulunun 0 – 5 yaş grubunda tam gün olarak 08.00 ile 17.00 arasında hizmet vereceği belirtildi.



769 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası