• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

“AMACIM PARTİYİ GÜÇLENDİRMEK”

4 Aralık Cuma günü yapılacak CHP ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olan Ömer Köseoğlu sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yaptığı paylaşımda partiyi Çivril özelinde hem nicelik, hem de nitelik anlamda güçlendirmek için adayım dedi.



Köseoğlu açıklamasında “Uzunca bir süre geçmiş bu sitede yazmayalı, oysa sıkça politik yorumlarda bulunmayı arzulamıştım. Galiba okumadan yazanlar yada okuduğunu anlamadan, cevaplarında hakaret ederek "haklı" konuma geçtiğini sananlar beni biraz soğuttu. Her neyse. 4 Aralıkta ilçe başkanı,yönetimi ve il kongre delegeleri belirlenecek, bende başkan adayıyım. Çivril özelinde partiyi güçlendirmek (nicelik ve nitelik anlamında) temel hedefimiz” dedi.
GERİCİLİKLE MÜCADELE ÖNCELİKLİ KONUMUZ
Açıklamasında parti içi demokrasinin vazgeçilmezleri olduğunun altını çizen Ömer Köseoğlu “Laik, demokratik, çağdaş hukuk anlayışıyla yoğurulmuş bir parti politikasını en geniş kitlelere ulaştırmak, gerici- baskıcı- zorba anlayışlara karşı olmak,ülkenin bölünmez bütünlüğünün günümüzün en önemli sorunu olduğunun bilinciyle içinde bulunduğumuz coğrafyada "yurtta sulh, cihanda sulh"diyebilmek,öncelikli konularımız olacak. parti içi kaynaşma, saygı, sevgi, hoşgörü (olmazsa olmaz) hedefimiz. Bunun için tek yöntem parti içi "demokrasiyi" esas kılmak, herkes istediği yere aday olabilir ve ancak seçimle arzuladığı göreve gelir. O halde bu seçimi kazanmak önce üyelerin beğenisini kazanmaktan geçeçek, ve bu yoldaki tatlı rekabet partiye ivme kazandıracak. Kimseyi ötekileştirmeden, değer vererek mutlak dayanışma sağlanacak, giderek gençleşen kadrolar, çoğulcul katılımlar partiyi daha da güçlendirecek. Seçilirsek umarım başarılı oluruz. Herkese sevgiler” ifadelerine yer verdi.



652 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası