• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

7500’E ULAŞAMADIK AMA

Geçtiğimiz ay başlatılan doğalgaz kampanyasında sona gelindi. 30 Kasım 2015 Pazartesi günü son başvuru süresi dolan dolagaz başvurularında beklenen rakama ulaşılmadı.
Konu ile ilgili gazetemizi bilgilendiren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, başlatılan kampanya süresi boyunca ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek “maalesef istenilen rakama ulaşılamadı” dedi. Güven, kampanya süresi boyunca belediyenin tüm personeli ile çalıştıklarının altını çizerek, “biz daha güzel, daha yaşanır bir Çivril için çıktığımız bu yolda doğalgazı ilçemize kazandırmak için bir adım attık. BOTAŞ yetkilileri de bizden 7500 ön başvuru yapılması halinde doğalgazı Çivril’e getireceklerini ifade ettiler. Akabinde Çivril Kaymakamlığı ile ortaklaşa yürüttüğümüz bir kampanya başlattık. Bu kampanya süresince gerek el ilanları, gerek pankartlar, gerek billboardlar ve bire bir görevlendirdiğimiz personel ile gece gündüz demeden, Cumartesi Pazar demeden canla başla vatandaşlarımıza doğalgazın faydalarını anlatmaya çalıştık. Kampanya süresince doğalgazın ilçemize gelmesi için toplam 2010 vatandaşımız ön başvuru yaparak başvuru ücreti olan 335 TL’yi yatırdı. Ne yazıkki bu rakam BOTAŞ’ın bizden istediği rakamın yanına bile ulaşmadı. Bu sebepten dolayı ilçemize doğalgazın gelmesi konusunda ilk sınavdan geçemedik” dedi.
BENİM HALA ÜMİDİM VAR
Gürcan Güven yaptığı açıklamada ümidini yitirmediğini belirtti. Güven “her ne kadar BOTAŞ’ın istediği rakama ulaşamadıysak ta elimizde doğalgaz dosyası ile bakanlığa gideceğiz. İlçemizin Milletvekili Cahit Özkan’ın bu konuda bizleri destekleyeceğini de ümit ediyorum. Çivril’de yurt dışında ikamet eden bir çok vatandaş var. Bu vatandaşların yurtdışında oldukları için doğalgaza müracat edemediklerini, kiracı sayısının çok fazla olduğunu ve kiracı ev sahibi koordinasyonunun sağlanamadığını BOTAŞ yetkililerine izah edip doğalgazın ilçemize kazandırılması için girişimlerimizi devam ettireceğiz. Öyle ümit ediyorum ki bu konuda hem ilçemizin milletvekili Cahit Özkan, hem de kıymetli Bakanımız Dr. Sema Ramazanoğlu’nun desteklerini bizden esirgemeyeceğinden eminim” şeklinde konuştu.
HERKESE TEŞEKKÜRLER
Başkan Güven doğalgaz kampanyasına katılarak başta kendilerini destekleyen tüm vatandaşlara teşekkür ettiğinin altını çizerek, “Çivril’in daha iyi bir şehir olması için çıktığımız bu yolda başta doğalgaz ücretini yatırarak kendilerini destekleyen tüm hemşehrilerime ve daha sonra da gecelerini gündüzlerine katarak kampanyanın başarılı olması için ellerinden gelen özveriyi gösteren tüm personelime teşekkür ederim” dedi.



816 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası