• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Konferans Salonu’nda düzenlenen kutlama programına Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, İlçe Emniyet müdürü Hasan Gül, Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep, sivil toplum kuruşları, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.


Programda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, “Yalnızca mesleki kimliğimiz değil, yaşam tarzımıza dönüşmüş öğretmenlik mesleğinin, Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği bu günün yıl dönümünde, Öğretmenler Gününün kutlanmasına yönelik, öğretmenlerin yoğun bir şekilde hatırlanmasının, eğitimin, bilginin gündeme geldiği bu günde bizleri yalnız bırakmayan başta Kaymakamımız olmak üzere, katılım sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından mesleğe yeni başlayan 8 aday öğretmen toplu halde yemin etti. Yemin töreninin ardından emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verildi.

Program Emine Özcan Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı gösteriler ile devam etti.

Program sonrası Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven programa katılan öğretmenlere çiçek takdim ederek öğretmenler günü dolayısıyla hediyeler verdi.



617 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası