• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

HEM ESNAF, HEM SÜRÜCÜLER SEVİNECEK

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven 2016 yılında başlayacak yol ve kaldırım çalışmaları için harekete geçti.
2016 yılında Denizli Büyükşehir belediyesi ile birlikte başlanılacak yol ve kaldırım çalışmaları için Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü ile Çivril İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gül Hükümet Caddesi, Uşak Caddesi, Değirmen Caddesi ve İsmet İnönü Bulvarında inlemelerde bulundu.
Hükümet Caddesi ile Uşak Caddesi üzerinde yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak Çivril Belediyesi İmar ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Alper Bağçeli'nin de hazır bulunduğu heyet ile birlikte inceleme yapan Başkan Gürcan Güven ve Denizli Büyükşehir Belediyesi UKM Başkanı Niyazi Türlü, çalışma yapılacak caddeler üzerinde yapılması planlanan cep parkların yerlerini belirledi.
Çalışmalar ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven mahallelerdeki alt yapı çalışmalarının bitme noktasını geldiğini belirterek “30 Mart’tan sonra mahallelerde başlattığımız alt yapı ve yol çalışmalarında sona yaklaştık. 2016 yılında Çivril ilçe merkezindeki çalışmalarımıza başlayacağız. Kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarından sonra yol ve kaldırım çalışmalarını da inşallah yıl içinde bitireceğiz. Yol çalışmaları kapsamında Hükümet ve Uşak Caddeleri ile Değirmen Caddesi ile İsmet İnönü Bulvarında cep park yerlerini de tespit edeceğiz. Özellikle bankların ve işyerlerinin olduğu bölgelerde yaşanan park sorununa çözüm için cep park yerleri koyacağız ve trafik işleyişini ona göre düzenleyeceğiz” dedi.



623 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası