• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

CHP'DE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

Çivril CHP’nin mahalle ve ilçe merkezini kapsayan delege seçimleri tamamlandı.
Çivril’de partililerin yoğun katılımı ile düzenlenen delege seçimleri tamamlanarak kongre delegeleri belirlendi. 1 Kasım seçimlerinden sonra start verilen delege seçimleri 6 – 15 Kasım tarihleri arasında yapıldı. Yaklaşık 1300 üyesi olan CHP’de yapılan seçimlerde 76 mahalleden 222 isim ilçe kongresinde oy kullanmak üzere delege seçildi.
7 Haziran ve 1 Kasım’da yapılan genel seçimler nedeniyle ertelenen ilçe kongresinin Aralık Ayı içersinde yapılması planlanırken Cumhuriyet Halk Partsinin Çivril İlçe Başkanlığına Ali Dağtekin ve Ömer Köseoğlu aday oldu.
Düzenlenen delege seçimleri ile ilgili bilgi veren CHP Çivril İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan, "Teşkilat olarak Çivril’de merkez ve mahalle kongre delegeleri belirlendi. İlçe parti binasında yapılan delege seçimlerine CHP ilçe Teşkilatı üyeleri yoğun bir şekilde katıldı. Yapılan seçimler gayet demokratik bir şekilde tamamlandı. Eski ve yeni partili arkadaşlarımızdan delegeler seçildi. Delege seçimlerinde bizlere destek olan tüm partili arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yapılacak ilçe kongresinden sonra başkan olacak arkadaş ile birlikte CHP’de bir değişim ve yenilenme başlayacak. Değişim partimize güç getirecek. Delege seçimleri ile daha güçlü bir CHP’nin adımları atıldı." Dedi.
Seçilen 222 delege önümüzdeki ay yapılması planlanan ilçe kongresinde doğal delege kabul edilen 15 yönetim kurulu üyesi ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Başkanını ve yönetim kurulunu seçmek için oy kullanacak.



588 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası