• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

5000’E ULAŞIRSAK DOĞALGAZ KESİN GELİR

Son başvuru tarihi 27 Kasım olan doğalgaz başvurularında son haftaya girdiğimiz şu günlerde Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederken, ulaşılması gereken 5000 abone sayısına az kaldığını belirtti.
Başkan Güven, doğalgazın Çivril’e gelmesinin elzem bir konu olduğunun altını çizerek, doğalgaz çağdaş şehirlerin vazgeçilmez bir unsurudur. Doğalgaz ile birlikte ilçemizde önce hava kirliliği azalarak daha kaliteli hava tenefüs edeceğiz. Ekonomik olarak da daha az fiyatla ısınıp, daha az fiyatla mutfakta ihtiyacımız olan gazı satın alacağız.
Doğalgaz abone sayısı 5000’e ulaştığı taktirde doğalgazın Çivril’e gelmemesi söz konu değildir. Zaten bu milletvekilimiz Cahit Özkan’ın boynunun borcudur, biz Çivril Belediyesi olarak doğalgazın Çivril’e gelmesi için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Personelimiz gece gündüz demeden, vatandaşlarımızı doğalgaz abonelik ücretini yatırmaya ikna etmek için çalışıyor. Ayrıca ana cadde üzerinde bir de doğalgaz başvuru noktası oluşturduk. Elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Her şey daha güzel, daha yaşanır bir Çivril için. Önce Allah’ın izniyle, sonra da siz vatandaşlarımızdan aldığımız gayretle bunu başaracağız inşallah. Doğalgazın Çivril’e gelmesi için mücade eden, emek harcayan ve başvuru ücretini yatıran tüm vatandaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim” dedi.



688 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası